Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megmagyarázni egy felnőtt nőnek, hogy had legyen privát szférám?
Figyelt kérdés
Telefonomat akarja időnként ellenőrizni, holott az életben nem adtam rá okot. Én semmiben sem ellenőrzöm, nem szólok bele semmibe sem. Oda megy és azzal akivel akar, nem korlátolom, mint egy szabad embert. Múltkor nagyszüleimhez mentem látogatóba, akkor megkaptam, hogy lehet hogy nem is oda megyek. Gigászi patáliát csapott, mert nem voltam hajlandó engedni, hogy a telefonban túrkáljon, jah és a netbankomban.jún. 4. 14:33
1/20 anonim válasza:
Az ilyen nőknek általában bár kifelé mást mutatnak, de többnyire 0 az önbizalmuk, és ők maguk a totálisan megbízhatatlanok.
Van ilyen csaj barátom, akivel 10+ éve jóban vagyunk, párszor le is feküdtünk, ugyanakkor pl. össze soha az életben nem jönnék vele, mert minden egyes kapcsolatában ezt csinálja, pedig 10+ év alatt mindig ő volt az, aki félrelépett.
2/20 anonim válasza:
Az ilyennek sehogy, mert akármit, es akarhogy mondasz, mindenből azt a következtetest vonják le hogy hazudsz, és tuti nővel voltál, leszel.
Nekem is volt ilyen, csak "férfiben". Ha jót akarsz magadnak otthagyod. Normális embernek ezek eszébe se jutnak.
3/20 anonim válasza:
Amúgy ilyennel én is találkoztam mint az 1es, valaki saját kapcsolatában retteg a megcsalástól, folyamatosan gyanúsítja vele a párját, aztán sors iróniája a végén ő lép félre...
4/20 anonim válasza:
Hát nem lehet elmagyarázni neki mert nem érdekli úgysem. Szakítani illene.
5/20 A kérdező kommentje:
Már fontolóra vettem párszor, hogy otthagyom, külön költözök tőle. Idejét nem akarom húzni senkinek. Barátnői úgyis mellette állnak, lehet húzzák is ellenem, hogy akkor tuti kamuzik. Szóval semmiképp se engedjek ebből neki?
jún. 4. 15:55
6/20 anonim válasza:
Dehogy engedj! Használd a józan eszed! Szerinted normális, amit művel? Biztos, hogy nem.
8/20 anonim válasza:
Az ilyen, ha ezután te is elkérnéd a telefonját, még fel lenne háborodva... Dobnám a csajt. Azért mindennek van határa. Lehet, hogy pont neki van takargatnivalója.
9/20 anonim válasza:
Eszembe nem jutna a barátom
telefonjában kotorászni. Kontrollmániás pióca. Szabadulj meg tőle, ez csak rosszabb lesz.
10/20 A kérdező kommentje:
Mennyi idő után szokott rosszabbra fordulni?
jún. 4. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!