Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megmagyarázni egy felnőtt nőnek, hogy had legyen privát szférám?
Figyelt kérdés
Telefonomat akarja időnként ellenőrizni, holott az életben nem adtam rá okot. Én semmiben sem ellenőrzöm, nem szólok bele semmibe sem. Oda megy és azzal akivel akar, nem korlátolom, mint egy szabad embert. Múltkor nagyszüleimhez mentem látogatóba, akkor megkaptam, hogy lehet hogy nem is oda megyek. Gigászi patáliát csapott, mert nem voltam hajlandó engedni, hogy a telefonban túrkáljon, jah és a netbankomban.2024. jún. 4. 14:33
13/20 anonim válasza:
Szerintem erősen borderline-os. 30 éve élek ilyen nővel; szívesen segítek privátban.
14/20 anonim válasza:
13as miért élsz ilyennel 30 éve?:D Ennyire nem lehetsz mazochista. Ennyi idő után a gyerekek is kirepültek ha csak az tartott össze.
17/20 anonim válasza:
Ha ezt magától nem érzi hogy mennyire gáz, akkor sehogy.
Egyre rosszabb lesz és egyre több dologban akar majd kontrollálni.
Egyik barátom is ilyen helyzetben van, kiakadok amiket mesél a nőjéről, neki sem kell már sok, hogy kitegye a szűrét.
18/20 anonim válasza:
Engedd el. Nincs meg a kölcsönös bizalom, ez később hatalmas problémákat fog szülni és nem a kiutat fogod keresni, hanem azt, hogyan hozd rendbe miután eléggé kötődsz hozzá és érzelmileg fog zsarolni téged. Jobbnak tart téged magánál ezért fél hogy elveszít téged, viszont ez nem normális amit csinál.
19/20 anonim válasza:
Hova várod még, hogy rosszabbra forduljon? Ne haragudj, de te komolya pofával azt mondanád, hogy szerelmes vagy ebbe a nőbe? Szerintem egyikőtök részéről sincsenek mély érzelmek, odafordulás, törődés, különben nem lenne ez a patália.... Gazdasági okok miatt vagy vele, vagy mi tart vissza?
20/20 A kérdező kommentje:
Nem tudok hirtelen másik albiba költözni. Viszont már spórolok rá.
2024. jún. 9. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!