Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22-25 éves férfiak! Nektek milyen lányok jönnek be, mennyire akartok komoly kapcsolatot, mit vártok el egy tapasztalatlan lánytól, hol lehet veletek megismerkedni? 18/L
"mert nekem voltak éretlenek és gyerekesek,"
Szerintem meg te vagy válogatós és túl jónak képzeled magad. Te mégis mit adnál bele egy ilyen kapcsolatba?
"egy fiú pedig, aki tényleg bejött, mert olyan határozott és művelt volt 19 éves kora ellenére, valahogy megszakadt vele a kapcsolatom és máig nem tudom, hogy miért"
Ha annyira fontos lett volna neked, akkor vetted volna a fáradtságot, hogy kiderítsd az okát, mert azt nem hiszem el, hogy nyomtalanul felszívódott. Ha mást nem legalább valamelyik közösségi oldalon megkereshetted volna és addig írsz neki, hívogatod, amíg nem reagál, vagy el nem mondja, hogy mi baja. Úgy látom te is csak az álomherceget várod.
És nem hidd, hogy a 20-on évesek mind kivétel nélkül kapcsolatot akarnak. Itt vagyok én is 24 évesen, de nekem aztán nem kell.
Az a pasi, akiről beszéltem, 1 hónappal utána összejött egy lánnyal, akivel azóta is együtt van. Most akkor kavarjak be a kapcsolatukba, vagy mi? Mert közvetlen a találkánk után, mikor nem jelentkezett, érdeklődtem egy közös barátunktól, h mondott-e vmit rólam vagy sem, de állítólag meg sem említett neki. Aztán hagytam, hátha esetleg még ír, erre azt veszem észre, hogy FB-n kiírja, hogy összejött egy másik lánnyal kb. egy hónappal utána. De amint látom, elég jól megvannak már másfél éve, úgyhogy le is mondtam róla, hogy mi összejöjjünk.
Ha azt hiszed, hogy most nagyon válogatós vagyok, hát hidd. Csak mert nem adom oda magam mindenféle hülyegyereknek, meg nem kezdek kapcsolatot olyanokkal, akikkel nem vagyok egy hullámhosszon és nincs meg semmilyen vonzalom? Egyszer már esélyt adtam olyannak, akihez abszolút nem vonzódtam, éretlen is volt stb., jártam vele egy hónapot, és semmi nem történt, nem szerettem bele stb. Most akkor ismételjem meg ezt másokkal is? Járjak velük csak azért, hogy dicsekedhessek, van pasim, s közben nem is érzem vele jól magam, szerelmes meg duplán nem vagyok belé?
Sajnálom, hogy ilyen vagyok. De ezen nem tudok változtatni.
"Az a pasi, akiről beszéltem, 1 hónappal utána összejött egy lánnyal, akivel azóta is együtt van"
Ezt sehol sem írtad, csak azt, hogy eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!