Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit várnak el a 40-es férfiak egy komoly kapcsolatban egy 20-as éveiben járó lánytól?
Azért kérdezem, mert mindig olvasom/hallom itt-ott, hogy ennek a korosztálynak már mások az elvárásai...
Legyetek szívesek fejtsétek ki. Köszi :)
szerintem az itt a flamelők 99%a 11-25közötti hülye gyerek.. mint én.
nem hiszem, hogy kapni fogsz értelmes választ.
egy 40éves fószer elvárja egy 20éves lánytól:
hogy jól tanuljon, ne öltözködjön túl kihívóan, fogadjon szót, de ha nem is akkor legalább gondolkozzon el a dolgokon, ne feleseljen:D (örök klasszikus), ne legyen tiszteletlen, ne hisztizzen, ne legyen káros szenvedélye.
a legtöbb nevelés és/vagy gének kérdése:)
legalábbis én valami ilyet várnék el a lányomtól^.^
whhaha
22/f
Én nem várom el hogy legyen lakása ,tőlem élhet a szüleivel vagy lehet hajléktalan is csak szeresen már végre.
Legyen végre olyan aki nem csak dugni akar hanem szeret,de ilyen nincs,mert a férfiak 88 százaléka nem akar kaocsolatot csak szexelni ..... .
Engem csak az érdekelne hogy végre szerelmesek legyünk egymásba ,de ilyen nem létezik ezen a világon vagy mi senkinek nincsenek érzései.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!