Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a párcseréről barátokkal?
Ketten vagyunk férfiak jó barátok, már 10 éve. Ő felvettette, hogy szerdától vasárnapig cseréljünk barátnőt. A lányok különböznek nagyon és jó lenne ha a két véglet középen találkozna, ezért 2 napig mindent úgy kell csinálniuk mint a másiknak 3 napig pedig úgy ahogy szokták a mindennapokban.
Én benne lennék, mert nagyon kedvelem a másik lányt és kiváncsi lennék, hogy milyen vele együtt élni. Ő a háziasabb és gyakorlottabb is etéren
Együttalvás, csók engedélyezett, más nem.
Mi a véleményetek
Szép terv. A barátnők a guminőitek, gondolom, hogy nincs beleszólásuk hogy hol és kivel vannak, csak ide-oda lehet pakolászni őket.
Trollolo
Nem lepne meg, ha a barátod és a barátnőd már túl lennének egy-két "együtt alváson", ha ezt az ötletet feldobta.
Én mondjuk szélnek eresztenélek a barátnőd helyében aznap, amikor ezzel előállnál. Szerintem ő csak akkor nem lesz kiakadva az ötleten, ha érzelmileg már nem jelentesz neki sokat és szexuálisan kívánja a barátodat, vagy már le is feküdt vele, és arra vágynak, hogy ne kelljen titokban keresniük a lehetőséget a légyottokra.
"Együttalvás, csók engedélyezett, más nem."
Hát, persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!