Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy más férfira vágyom?
Figyelt kérdés
Nem konkrét férfira, mert soha nem csalnám meg a barátomat, de mostanában sokszor érzem, hogy lehet mással mennyivel jobb, és izgalmasabb lenne, mint vele. 4 éve vagyunk együtt, nem élünk együtt, de már vagy 2 éve így érzek. Eleinte sokkal jobb volt minden, állandóan írt, állandóan hívott, de mára ezek is megritkultak, meg valahogy hogy új volt minden. Az ismerkedési fázis is sokkal izgalmasabb volt.
Amúgy közös hobbink sose volt, de neki nincs is igénye rá. Egy héten 2-szer találkozunk, de még így is sokszor alszik mellettem.
Akkor nem csodálom, hogy eleged van. Nagyon kellenének a közös programok, közös élmények.
2024. jún. 25. 23:56
12/17 anonim válasza:
Akkor minek vagy ilyennel? Ennek semmi értelme..
2024. jún. 26. 00:58
13/17 anonim válasza:
Mivel nőből vagy ezért nálatok teljesen természetes hogy a párod mellett más férfire is vágysz. Csináld azt mint minden más nő, hogy szétnézel a férfi ismerősök között és kiválasztod hogy kit vegyél fel az udvartartásodba. Velük legyél mindig kedves,cuki,de közben szexizz is nekik kicsit mert az kell. Az a lényeg hogy érezzék hogy van esély,ezzel meg is fogtad őket. Feküdj le titokban minddel,aztán liánozz át a legnagyobb farkú udvarlódhoz a jelenlegi csávódtól. Így mennek ezek a dolgok.
2024. jún. 26. 01:08
14/17 anonim válasza:
Szerintem lehet vonzódni a párodhoz hosszabb ideig is. Ha négy év után nincs igényetek összeköltözni, akkor szerintem nem sok jövője van a kapcsolatotoknak. A hugom is járt így egy sráccal, hogy 4 évig itt-ott tespedtek. Mikor hugom összeköltözött volna vele egy albétletbe, nem akarta a srác. Így szakítottak. A vonzalom akkor marad meg egy kapcsolatban, ha tesztek érte mindketten. Ha nincs közös program, vagy nem tudtok beszélgetni, akkor talán nem illetek össze.
2024. jún. 26. 05:38
15/17 anonim válasza:
"Nőből vagy"
Majdnem írtam, hogy akárcsak bizonyos nőrokonaid. Idióta.
2024. jún. 26. 08:31
16/17 anonim válasza:
Eluntad a hapsit, nem csodálom. Ha 4 év után ennyi idősen még nem költöztetek össze, akkor ő nem is fog, nincs mire várni. Programokat se akar veled csinálni. Sehova nem vezet ez így és baromi unalmas.
Másik hapsi nélkül is rég elhagytam volna. Én nem tespednék vele ilyen fiatalon. Vár az élet!
2024. jún. 26. 08:32
17/17 anonim válasza:
Jaj ne, kérdező, ugyanezt éreztem az első kapcsolatom vége fele. Én 3 évig voltam vele, az utolsó hónapok voltak ilyenek nint beked 2 éve. Hogy bírtad ki még 2 évig? Szakítani kell, és bármilyen hihetetlennek, megfoghatatlannak is tűnik, jönni fog helyette valaki más, valaki másmilyen, valaki jobb. Nekem a 2. kapcsolatom ez után kb. fél évvel indult megismerkedéssel, mára házasok vagyunk. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!