Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem azt, hogy más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy más férfira vágyom?

Figyelt kérdés

Nem konkrét férfira, mert soha nem csalnám meg a barátomat, de mostanában sokszor érzem, hogy lehet mással mennyivel jobb, és izgalmasabb lenne, mint vele. 4 éve vagyunk együtt, nem élünk együtt, de már vagy 2 éve így érzek. Eleinte sokkal jobb volt minden, állandóan írt, állandóan hívott, de mára ezek is megritkultak, meg valahogy hogy új volt minden. Az ismerkedési fázis is sokkal izgalmasabb volt.

Amúgy közös hobbink sose volt, de neki nincs is igénye rá. Egy héten 2-szer találkozunk, de még így is sokszor alszik mellettem.

2024. jún. 25. 22:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Első kapcsolatod ?
2024. jún. 25. 22:07
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem. Csak mással még sose voltam együtt ilyen hosszú ideig, és sose tudtam ez milyen érzés lehet.
2024. jún. 25. 22:09
 3/17 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Úgy érzem, hogy te még vágysz a kapcsolat eleji izgalomra, a rózsaszín ködre.
2024. jún. 25. 22:15
 4/17 anonim ***** válasza:
13%

Én ezt szajkózom itt, hogy a nők genetikailag 1-3 max 5 évig képesek egy monogám párkapcsolatban lenni. Ez teljesen normális kérdező, genetikai háttere van, a nők azért tudnak csak pár évig egy párkapcsolatban lenni, mert genetikailag minden ösztönöd, érzelmed arra irányul, hogy keress másik pasit, párosodj vele és utódot hozz létre. Persze változott a felállás, öntudatra ébredtünk, vannak logikus dolgok már, tehát nem gyereket akarsz mással, hanem több 1.000, 10.000 év alatt eljutottunk oda, hogy az utódnemzésről már más a fogalmunk, de a genetikát nem lehet atverni, buzog, dúl benned a vágy, hogy milyen lenne mással, milyen lenne új érzelmeket érezni, pezsgést, szerelmet, vágyat, milyen lenne a szex mással, hogy érne hozzád, milyen lökésekkel dugna, hajadat húzva, vagy torkodat szorítva stb. És ennyi, sajnos nőkkel ennyire tudunk menni. Te is része vagy a nagy halmaznak, az egyetlen megoldás a nyitott kapcsolat, de azt meg megint a nők nem tudják kezelni, mert a nők bonyolultak, ők visznek bele érzelmeket 100-ből 99 nő egy sima szexkapcsolatban előbb vagy utóbb elkezd érzelmeket is érezni, beleszeretni.

Szóval sehogy sem jó. Ez a férfiak sorsa, a nők élvezik velünk 1-5 évig és mennek tovább, mi férfiak pedig keresünk mást.

2024. jún. 25. 22:21
 5/17 anonim ***** válasza:
16%

Ez tök természetes, csak sokan nem mernek ilyen őszintén erről beszélni.

Nők férfiak pár évig vonzódnak, utána vége, nem véletlenül van ennyi megcsalás.

2024. jún. 25. 22:25
 6/17 A kérdező kommentje:
29 éves vagyok.
2024. jún. 25. 22:30
 7/17 A kérdező kommentje:
Igen, lehet az van bennem, hogy vágyom a rózsaszín ködre.
2024. jún. 25. 22:31
 8/17 anonim ***** válasza:
Lehet rosszul választottál, de lehet, hogy a többi is ilyen lesz.
2024. jún. 25. 22:34
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

4

Eme eszmefuttatásra van bármi forrásod, vagy valami incel fórumon szedted össze?

Kérdező. 30 éves leszel, a pasid 30 felett van gondolom. 4 éve vagytok együtt és nem költöztetek össze? Nem csoda, hogy lanyhul az érdeklődésed. Mit csináltok mikor találkoztok hetente kétszer? Ugye nem azt akarod mondani, hogy mindig valamelyikőtöknél tespedtek? mert akkor nem csoda, hogy megesz az unalom.

2024. jún. 25. 23:08
 10/17 A kérdező kommentje:

Ugye nem azt akarod mondani, hogy mindig valamelyikőtöknél tespedtek?

Sajnos ezt jelenti. Én más is szeretnék csinálni, mindig kitalálok dolgokat, de őt ez nem érdekli.

2024. jún. 25. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!