Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másra vágyom hónapok óta masra se tudok gondolni csak erre a férfira , most mit tegyek?
Nem csaltam meg semmmi nem történt beszelgetes sem de nonstop a gondolataimban van már lassan a munkám rovására megy annyira vágyom rá. A párom nemtudja ezt.
Most mit tegyek? Szétfeszít és nyomaszt és lángol egyszerre bennem ez az érzés :(
Nem véletlenül nem beszélek vele se megcsalni nem akarom a párom
Nah meg kitudja lehet nem is kellenék neki akkor meg mégjobban fájna ez.
Na, akkor ezzel a gondolattal le is tudsz róla jönni!
De ha végig gondolod, akkor le akarsz vele feküdni, tehát ez a jó terv és ha valami miatt nem jön össze, akkor vége a szenvedésnek, de akkor is ha összejön. Ez nem a párodról szól, hanem rólad. Nem dögölhetsz bele az életedbe.
3 Nem dögölhwtek bele pedig most így vagyok
4 Nem nyelvtannàcikat keresek hanem tanácsot, gondolom más is volt már ilyen helyzetben. A morálom meg… nos mint írtam semmi sem történt csak gondolok rá, sokat, többet mint szabadna.
A pároddal minden rendben volt, amikor jött ez az új szerelem?
Én úgy gondolom, hogy rés van a pajzson, ha egyáltalán elkezdesz fantáziálni egy harmadikról ilyen szinten. Egyébként megéltem én is a kapcsolatomban. Nem csaltam meg soha, hanem magamban szenvedtem, és szégyelltem magam, pont az ilyen "kedves" hozzáállás miatt, hogy milyen morállal rendelkezik, aki a párja mellett beleszeret másba. Holott morálról szerintem csak azon a ponton beszélhetünk, ha úgy döntesz, hogy lépsz az új ember irányába, és ott nem mindegy, hogy sunyiban a párod mellett teszed meg, vagy tisztességesen szakítva.
Én menteni akartam a kapcsolatot, nem volt értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!