Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másra vágyom hónapok óta masra se tudok gondolni csak erre a férfira , most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem csaltam meg semmmi nem történt beszelgetes sem de nonstop a gondolataimban van már lassan a munkám rovására megy annyira vágyom rá. A párom nemtudja ezt.
Most mit tegyek? Szétfeszít és nyomaszt és lángol egyszerre bennem ez az érzés :(
2021. nov. 1. 18:50
11/18 anonim válasza:
#10. Írtam, hogy van egy olyan opció is, hogy a kapcsolat mentése. Én ezt választottam, de nem volt értelme. Így is szakítással végződött, csak jóval később, és nem a harmadik fél a miatt.
12/18 anonim válasza:
De most nem az a pillanat van. Ezt is érteni kell. Jelenleg a párját akarja, de mellette másra vágyik. Mit tegyen hogy rövid távon jobb legyen neki:)
13/18 anonim válasza:
Voltam ebben a szituban. Szerintem csak az segített volna, ha lefekszünk. Ő kimenekült belőle, így aztán tartósította a vágyakozást saját magában is. Mindenki jobban járt volna, ha egyszer megdug és utána dob el. Én megutàltam volna, ő rájött volna, hogy ez is ugyanolyan lyuk, mint az otthoni. Happy and. Így meg basszus évek óta szenvedek. De szerintem ő is.
14/18 gyurlaci válasza:
És ki járt még volna jól? A párjaitok ha rájöttek volna.Mert akkor lehetett volna koccolni és esetleg pár numera után rájönni nem ilyen lovat akartatok. :-)
15/18 anonim válasza:
Mivel érdekből van velem a párom, sok minden nem változott volna, a lényeget tudja, mégis maradt.
16/18 gyurlaci válasza:
Akkor ezek szerint a te pasidnak mindegy hogy ki használja a muffodat. Akkor meg mit vekengsz itt? A kérdés feltevésben nem volt arról szó hogy a párod érdekből van veled.Szétfeszít? Majd a kérdéses férfi szétfeszít ha van kedve meg van mivel szétfeszíteni. :-)))))
17/18 A kérdező kommentje:
16 a kérdést én írtam ki nem pedig az a válaszoló.
2021. nov. 5. 16:32
18/18 anonim válasza:
Írj nekem:) Aztán rám fogsz gondolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!