Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hízlalós párkapcsolatra vágyom, olyan férfira aki hízna, szeret enni. Hol tudnék ilyet találni??
Figyelt kérdés
Igen,tudom ez egy fétis, de annyira jó lenne. Nem szeretném durván vagy mozgásképtelenné tenni csak legyen jó pocakos, dagi.2022. máj. 6. 11:22
2/51 anonim válasza:
Mi ez az új "irány" a nőknél? Egyre több helyen olvasom...biztos velem van a baj, de ezt a "fétist" én nem tudom értelmezni...
Mert egy lábfej, mell, különböző akár másoknak perverzebb dolog még oké mégha tőlem távol is áll az adott téma, de dagadt embert anélkül is találni, hogy előtte etetni kelljen és várni mig dagadt lesz!
3/51 anonim válasza:
Igen, plázák kajálda szintjén. Tegnap voltam, és olyan volt, mintha valami rossz sztereotípiába csöppentem volna. Tényleg minden 2. ember kifejezetten kövér volt (nem duci vagy telt, hanem amit már nem lehet szépen mondani.) És tömték magukba a burgert, a kct-t, a pizzát, a kínait. Durva.
4/51 A kérdező kommentje:
2 Nekem mindig is ez tetszett .Csak sokáig nem mertem felvállalni az ízlésem, a fétisem. De már nem érdekel ki mit gondol.
3 Helyileg ez melyik városban volt? Én alig látok kimondottan kövér embereket, inkább csak ducikat pár kg felesleggel.
2022. máj. 6. 11:34
8/51 anonim válasza:
148 kiló vagyok,de még híznék írj rám.
9/51 anonim válasza:
Én meg mit össze nem szenvedek azzal, hogy 120-ról visszamenjek 100-ra, de vért izzadok, mert állandóan éhes vagyok. :D... Pech... 😂
10/51 A kérdező kommentje:
9 Akkor ne menj vissza, ne szenvedj.
Akik kérték,írtam privit.
2022. máj. 6. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!