Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hízlalós párkapcsolatra vágyom, olyan férfira aki hízna, szeret enni. Hol tudnék ilyet találni??
Figyelt kérdés
Igen,tudom ez egy fétis, de annyira jó lenne. Nem szeretném durván vagy mozgásképtelenné tenni csak legyen jó pocakos, dagi.2022. máj. 6. 11:22
41/51 anonim válasza:
Engem is vonzanak, ha egy nőnek tetszik, hogy eszek és hízok. Feedee férfi vagyok, ha gondolod írj.
29F
42/51 anonim válasza:
Én két éve hizlalom magamat,most vagyok 143 kiló,de élvezem, jobb lenne partnerrel. 32/f
43/51 anonim válasza:
Szia!
A Feabie oldalán vannak ilyen férfiak.
45/51 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok,mostanában híztam 10 kilót, de segítséggel még folytatnám :)
47/51 A kérdező kommentje:
Mindig :)
aug. 1. 16:23
48/51 anonim válasza:
46-os vagyok. És lenne kedved beszélni eg olyan férfival aki vevő arra, hogy hízzon a kedvedért és szeret enni is?
(Ha igen írj nekem ;) )
49/51 anonim válasza:
Kérdező én pocakos vagyok,szívesen hízok még. :P
50/51 anonim válasza:
Szia!
Én is pont ilyen kapcsolatra vagyok.
Férfként írom és szívesen lennék bármekkora, ha az neked tetszik. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!