Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játszmázik velem a párom vagy már tényleg vége?
Figyelt kérdés
Fogok kapni hideget és meleget is tudom. Lassan 3 éve vagyok a párommal együtt ( ő a nő ). Sokszor voltam féltékeny, talán ennyi hibám van. Többször volt már olyan, hogy össze kaptunk valamin, nem nagy dolog de menjek. Az ő házában éltem, élek vele. Legutóbb most az volt a gond, hogy egy koncertre ment el ahová helyettem az édesanyja ment el vele, mert sajnos nekem utazási pánikom van és nem merek nagyon messzire elmenni. Az anyós egyszer tett megjegyzést, hogy nekem kellene menni vele. Aztán haza jöttek és a párom mondta, hogy ő gondolkodott míg oda volt, hogy nem tud rám számítani majd, ha esetleg neki baja lesz stb. Neki protézis van a lábában, egy ilyen esetet már megéltem vele mióta együtt vagyunk igyekeztem mindenben segíteni, kórház, ápolás stb. Voltak persze hiányosságaim mert sosem találkoztam ilyen esettel de igyekeztem segíteni. Igyekszem az otthoni munkákban is bevásárlástól kezdve a takarításon àt mindenben. Úgy érzem, hogy valamit az anyós kavarhatott mert nagyon nem tetszett neki a dolog és amúgy elég sokat vannak együtt a párommal mert itt laknak a szomszédban. Mi lehet most ez? Tudom ezt csak ő tudja, azt mondta vége, de sem a lakáskulcsot nem kérte vissza, sem a cuccaimat nem hoztam el, közösségi médiában is minden változatlan.2024. jún. 24. 18:08
11/26 A kérdező kommentje:
És ezeket a dolgokat Ti hogyan oldjátok meg? Van belőle vita esetleg az, hogy emiatt a kapcsolatotok haldoklik ?
2024. jún. 26. 08:21
12/26 anonim válasza:
Ebből egyáltalán semmi gond. Sőt: többnyire hétvégenként találkozok a barátaimmal, senki nem szeret senkit, mindenkivel külön kell terveznem. Mégsem okoz gondot. Ilyen szempontból érett és szabados a kapcsolatunk. :-) Vagyis ez önmagában még nem, de amúgy az elmúlt 2 hónapban átéltünk egy nagy krízist. Mert egy kolléganő miatt folyamatosan d.u.-ra kellett járnia és konkrétan alig láttuk egymást. Okozott a végére súrlódásokat de túléltük ezt is. Mi már nagyon durva dolgokat is túléltünk ezelőtt... :-)
13/26 A kérdező kommentje:
Közben lenne még egy történet ami tegnap történt, kíváncsi vagyok véleményedre. Tegnap este munka után olyan 23.10 körül elkocsikaztam a párom felé egy jó barátommal. Azt láttam, akkor hogy az előszobájában fény van. Bealltunk a házzal szemben sötétbe hogy ne lásson, de utána jutott eszembe hogy a terkep követés be kapcsolva maradt nekem így láthatja hogy ott vagyok. Na akkor gyorsan megindultam egy közeli hely felé, hogy ott ki be kapcsolom a jelemet és akkor olyan mintha ott lennék. Közben mikor mentem láttam hogy már nem az előszobában hanem a hálóban ég a villany. Megcsinaltam a telefont utána vissza a lakás közelébe mentünk. Ekkor láttam, hogy a tömbből egy alak a bejárati ajtón kicsit kijott majd vissza be, megint ki megint be. Aztán idegbe jöttem és össze raktam hogy biztos valami szeretője aki észre vett engem. Nálam volt a kulcs bementuk a tömbbe nem volt ott senki, a lift pedig a 3. Emeleten állt a párom meg a 7-en lakik. Kijottunk, elalltunk a kocsival egy másik helyre. Beszélgettünk majd azt vettem észre hogy a párom abból az irányból ment befelé a házba ahol előzőleg én álltam a kocsival. Látjuk egymást a térképen ki hol van, nem volt sehol végig itt tartózkodott csak azt nem láttuk, hogy kijött. Hogy vajon ez mi lehet? Nem tudom mire vélni. Lehet észre vette a térképen hogy ott vagyok, de hogy az a pali ki lehetett nem láttam sajnos de sok minden megfordult a fejemben. Pl hogy mi van ha az a pasi tőle jött, ismeri a kocsim vissza szaladt. A párom lejott szetnezni. Vagy szimplán csak az anyja volt nála mert nála is égett a lámpa még és úgy jött le mert látta hogy ott vagyok és ennek a pasinak semmi köze hozzá.
2024. jún. 26. 15:47
14/26 anonim válasza:
Erre ugyanúgy csak találgatni lehet. :/ Én konkrétan szembesíteném és rákérdeznék, nem vagyok szívbajos. Engem az sem zavar, ha én nézem be a helyzetet és van kis vita. Így vagyunk őszinték, volt már ilyen és mégis együtt vagyunk. Reakcióból esetleg ki tud derülni vagy legalábbis valakinek van hozzá érzéke.
15/26 A kérdező kommentje:
Én ezt valószínűleg benéztem. De azóta sem változott semmi, csak örlődök.
2024. jún. 28. 08:14
16/26 anonim válasza:
Szakíts ha rosszul érzed magad vele.
17/26 anonim válasza:
16 - Miért kéne szakítania a kérdezőnek, amikor már elküldték? Ő pedig eljött. Ja hogy szóban is? OK. Persze, rendezni kell a dolgogat.
18/26 anonim válasza:
"közösségi médiában is minden változatlan."
Ez a lényeg. 🤣
19/26 anonim válasza:
Szerintem meg a barátnődnek és az anyukájának van igaza. Nem csodálkoznék, ha ott akarna hagyni. Mi egy besavanyodott ember lehetsz, aki nem megy vele még koncertezni sem. Nyilván , ha az ember párkapcsolatban van, akkor a párjával vágyik koncertre, vagy bárhova szórakozni, nem az anyjával.
20/26 anonim válasza:
"sajnos nekem utazási pánikom van és nem merek nagyon messzire elmenni."
Hány évesesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!