Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudtad meg hogy megcsal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudtad meg hogy megcsaltak? Vagy hogy lassan vége a kapcsolatodnak?

Figyelt kérdés
febr. 21. 17:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Elhidegült tőlem, volt úgyis, hogy semmiből semmi rám ordított. Akkor fogtam magam és elhagytam.

A másik hasonlóan viselkedett, önző lett, nem akart még beszélgetni se, zavarta, hogy létezzem. Ő vele közös megegyezéssel szakítottunk. Aztán ismerős mondta, hogy látta csókolózni mással még amikor együtt voltunk.

febr. 21. 17:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan úgy, mint az egyesnék, mindenért én voltam a hibás. Tudtam, hogy van valakije, de végsőkig tagadta. Összeszedtem minden energiámat és otthagytam a gyerekkel.
febr. 21. 17:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kaptam névtelen üzenetet amiben konkrét időpont, név es helyszín volt írva. Így nem tudott hirtelen mit hazudni mikor kérdőre vontam
febr. 21. 18:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én gyanút fogtam, mert hirtelen megváltozott és belenéztem a telójába, ott voltak az üzenetek mással mennyire szereti. Nem bántam meg, hogy belenéztem. Ha van okod bizalmatlanságra tedd meg te is. Elvégre annyival se tisztel meg téged, hogy elmondja mekkora féreg, vagy már nem szeret téged.
febr. 21. 18:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kereste a társaságomat, nem hívott vissza. Lemondott megbeszélt találkozókat mindenféle indoklás nélkül és amikor rákérdeztem akkor kerülte a szemkontaktust. Igazából pontosan tudtam mikor lett másik férfi az életébe, buta voltam, hogy még 2 hónapig húztuk a kapcsolatot. Amikor végre elmondta nem szóltam egy szót sem, nem is voltam igazán ideges, becsuktam magam mögött az ajtót és lementem egy sörözőbe búfelejteni.

Küldött egy SMS éjjel, hogy aggódik miattam és ne csináljak butaságot, de ez nem tűnt valami hitelesnek. Megvártam amíg elment az albérletből, összeszedtem a cuccaimat ami egy hátizsákba belefért és minden mást hátrahagytam.

febr. 21. 18:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Megérzés.. soha nem csapott még be. Nyomkövető az autójára, 2 nap alatt kiderült párhuzamosan van valakije mellettem. És még akkor is tagadta amikor lebukott és már mindegy volt!!
febr. 21. 18:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Érteztem. Nem törődöm volt, telefon dugdosó, elvonult telefonálni, ha női hangot hallottam is azt mondta a haverja, gusztustalan viselkedés, kamu veszekedések, majd jöttek a bizonyítékok maguktól. Ha nem dobom ki, még maradt volna a genny mellettem.
febr. 21. 22:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Még nem tudom.

Elérhetetlen érzelmileg, semmit nem beszél meg velem. Ideges állandóan, elhúzódik ha megpuszilom, grimaszol.

Ölelés meg...

febr. 22. 01:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
8-as: nem lehet hogy megbántottad valamivel csak nem tudsz róla?:D én is ilyen voltam fiatalabbként, mikor a kommunikáció még nem volt az erősségem
febr. 23. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!