Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játszmázik velem a párom vagy már tényleg vége?
Figyelt kérdés
Fogok kapni hideget és meleget is tudom. Lassan 3 éve vagyok a párommal együtt ( ő a nő ). Sokszor voltam féltékeny, talán ennyi hibám van. Többször volt már olyan, hogy össze kaptunk valamin, nem nagy dolog de menjek. Az ő házában éltem, élek vele. Legutóbb most az volt a gond, hogy egy koncertre ment el ahová helyettem az édesanyja ment el vele, mert sajnos nekem utazási pánikom van és nem merek nagyon messzire elmenni. Az anyós egyszer tett megjegyzést, hogy nekem kellene menni vele. Aztán haza jöttek és a párom mondta, hogy ő gondolkodott míg oda volt, hogy nem tud rám számítani majd, ha esetleg neki baja lesz stb. Neki protézis van a lábában, egy ilyen esetet már megéltem vele mióta együtt vagyunk igyekeztem mindenben segíteni, kórház, ápolás stb. Voltak persze hiányosságaim mert sosem találkoztam ilyen esettel de igyekeztem segíteni. Igyekszem az otthoni munkákban is bevásárlástól kezdve a takarításon àt mindenben. Úgy érzem, hogy valamit az anyós kavarhatott mert nagyon nem tetszett neki a dolog és amúgy elég sokat vannak együtt a párommal mert itt laknak a szomszédban. Mi lehet most ez? Tudom ezt csak ő tudja, azt mondta vége, de sem a lakáskulcsot nem kérte vissza, sem a cuccaimat nem hoztam el, közösségi médiában is minden változatlan.
Ha ilyen semmi dolgok miatt képes szakítani veled, az azt jelenti, hogy nem szeret téged. Neked kell egy olyan kapcsolat, ahol nem vagy szeretve?
2024. jún. 24. 18:14
2/26 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy a játszmázást azért gondolom, mert talán így akarja elérni, hogy ne adjak hangot a dolgaimnak és hogy inkább úgy cselekdjek mindenben ahogy neki megfelelő.
2024. jún. 24. 18:14
3/26 anonim válasza:
Nála laksz, nem mész vele ahiva hív, biztos főnyeremény vagy.
2024. jún. 24. 18:27
4/26 anonim válasza:
Tényleg vége. Csomagolni kell.
2024. jún. 24. 18:36
5/26 A kérdező kommentje:
Kedves 3. Válaszoló:
Így ismerkedtünk meg, nem hajléktalan vagyok csak én költöztem oda.
2024. jún. 24. 19:42
6/26 anonim válasza:
Engedd el ezt. Ha jatszmazik azért, ha meg nem, akkor azért, mert valóban szakítani akart és nem szeret.
2024. jún. 24. 21:50
7/26 anonim válasza:
Na most itt kérem oldala van az éremnek.
Első olvasásra ilyen semmiségért tényleg gáz. Én is örülnék, ha például párom jött volna velem Rúzsa Magdi koncertjére. Mert vannak romantikus dalai és kettőnkre tudok gondolni róla. De ő nem tud annyit állni, ő nem rajong annyira, ezért nem fizet annyit. Akkor most én is hisztizzek? Más dolog, hogy én pasi vagyok. Elmentem egyedül, nagyon jó volt, senki nem tudott ellene hangolni ilyen miatt, hazaérkezve kapott ölelést. Tehát ez röhej.
Viszont a protézisről pontosan párom jutott eszembe, csak kicsit fordított a helyzet. Mert itt a nő elmenne a koncertre és talán a lába vagy a dereka problémás az ügyben. Ehhez nyilván elsősorban a párjától szeretne segítséget. Ám ha a másik félnek is problémái vannak az utazással vagy a koncerttel és sikerült mást találni, akkor nincs létjogosultsága a hisztinek. Alapvetően mind a két félnek meg kell értenie egymást és megtalálni a közös pontot. Illetve sikerült segítséget találni, onnantól nincs értelme számonkérni. Én ezt így megmondanám a szemébe.
35/F
2024. jún. 25. 09:03
8/26 anonim válasza:
*Na most itt két oldala van az éremnek.
2024. jún. 25. 09:04
9/26 A kérdező kommentje:
Kedves 7. Válaszoló. Pontosan így van, én is így gondolom. Nálunk is én vagyok a férfi, elszomorít hogy ez a bajom, de minden másban igyekszem segíteni. Amúgy is nagyon egyben vannak az anyjával. Így gondoltam még jobb lesz. Nyilván azért van bűntudatom de fordítva pl nekem eszembe sem jutna hogy azért balhézzak vele mert ő a lába miatt nem jön velem hegyet mászni, sőt, még igyekszem is mindig úgy gondolkodni, szervezni a dolgokat, hogy jó legyen neki is.
2024. jún. 25. 15:25
10/26 anonim válasza:
Ugyanolyan helyzetben vagyunk. :-) Imádok túrázni, párom nem tud velem a lába miatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!