Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha a barátod ezt csinálná veled?
2 éve vagyunk együtt. Eleinte jól mentek a dolgok, aztán minden elkezdett elromlani. Olyan haverokat szedett össze akik nagyon megváltoztatták, nagyképű lett.. Egy ideje több időt tölt a haverjaival, mint velem. A 7 éjszakából 6ot velük tölt. Ha a haverjai kérnek tőle vmit, azt egyből teljesíti, ha én kérek vmit, arra korántsem figyel annyira. Nemrégen elfelejtett egy családi találkozót. Mindenki tudta, hogy elvileg jön, aztán az utolsó pillanatban, amikor felhívtam kiderült, h elfelejtette. Pedig több nappal az esemény előtt mondtam neki, hogy ne felejtse el. Lefekvés előtt írtam is neki, hogy ne felejtse el, amire reagált is, hogy nem felejti. De mégis.
Alig megyünk valahova kettesben, az összes randinkon ott vannak a haverjai is. Mondtam neki korábban, h ez engem nagyon zavar, erre az volt a válsza, hogy ,,nem akarok kihagyni senkit"...
Volt, hogy meg is alázott a barátai előtt...
Amióta együtt vagyunk azóta kérem, hogy menjünk el megnézni az egyik helyet a városban. És hát ez nyilván nem jön össze. (Nem a pénz miatt, egy túraútvonalról lenne szó, még pénzt sem kell fizetni) Bezzeg a haverjaival meg 20000ftot költ el csak egy belépőre... Nekem meg még ennyi sem jön össze..
Tehát amikor mondtam neki, hogy mindezek a dolgok nem normálisak, és hogy én így nem akarom tovább folytatni ezt a kapcsolatot, akkor agresszív lett, hogy hogy gondolhatok ilyet róla, hogy ő nem szeret engem. Márpedig semmi nem utal arra hogy szeretne.
Valóban én látom rosszul?
Nem feltétlenül a buli meg a pia, hanem inkább a haverokkal ökörködés.
Nevetséges indokokkal mondja le a közös programjainkat, ami általában mindig a haverokhoz köthető...
Elegem van belőle
"Márpedig semmi nem utal arra hogy szeretne."
Végszónak remek.
Itt szúrtad el az erőltetett, kamu kérdésedet:
"Egy ideje több időt tölt a haverjaival, mint velem. A 7 éjszakából 6ot velük tölt"
Szakítottam vele.
Most viszont a haverjai úgy néznek rám, hogy ,,hogy tehetted, hogy szakítottál vele". Ha elmegyünk egymás mellett akkor kinéznek, köszönni nem hajlandóak. Normális ez a viselkedés?
Pedig minden veszekedés nélkül megegyeztünk az ex barátommal, hogy nem folytatjuk tovább.
Köszönöm 18-as. Én is így gondolom.
Nem is értem, hogy másnak ehhez mi köze van, hogy szakítottunk. Attól még nem kellene kinézni az illetőt, mert nem működött egy kapcsolat, amihez semmi közük nem volt...
Most mit kellett volna tennem? Benne maradni egy rossz kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!