Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha a barátod ezt csinálná veled?
2 éve vagyunk együtt. Eleinte jól mentek a dolgok, aztán minden elkezdett elromlani. Olyan haverokat szedett össze akik nagyon megváltoztatták, nagyképű lett.. Egy ideje több időt tölt a haverjaival, mint velem. A 7 éjszakából 6ot velük tölt. Ha a haverjai kérnek tőle vmit, azt egyből teljesíti, ha én kérek vmit, arra korántsem figyel annyira. Nemrégen elfelejtett egy családi találkozót. Mindenki tudta, hogy elvileg jön, aztán az utolsó pillanatban, amikor felhívtam kiderült, h elfelejtette. Pedig több nappal az esemény előtt mondtam neki, hogy ne felejtse el. Lefekvés előtt írtam is neki, hogy ne felejtse el, amire reagált is, hogy nem felejti. De mégis.
Alig megyünk valahova kettesben, az összes randinkon ott vannak a haverjai is. Mondtam neki korábban, h ez engem nagyon zavar, erre az volt a válsza, hogy ,,nem akarok kihagyni senkit"...
Volt, hogy meg is alázott a barátai előtt...
Amióta együtt vagyunk azóta kérem, hogy menjünk el megnézni az egyik helyet a városban. És hát ez nyilván nem jön össze. (Nem a pénz miatt, egy túraútvonalról lenne szó, még pénzt sem kell fizetni) Bezzeg a haverjaival meg 20000ftot költ el csak egy belépőre... Nekem meg még ennyi sem jön össze..
Tehát amikor mondtam neki, hogy mindezek a dolgok nem normálisak, és hogy én így nem akarom tovább folytatni ezt a kapcsolatot, akkor agresszív lett, hogy hogy gondolhatok ilyet róla, hogy ő nem szeret engem. Márpedig semmi nem utal arra hogy szeretne.
Valóban én látom rosszul?
Egyértelmű, hogy nem szeret mar. Ezt sajnos be kell látnod. Nem tudom, hány évesek vagytok, a leírás alapján ez gyakran ilyen 17-19 éves kor között szokott lenni, hogy egy társaság valakit ennyire negatív irányban tus befolyásolni.
Vagy elfogadod ezt a helyzetet, hogy megaláz, nem tisztel és nem tolt veled idot vagy szakitasz. Ő valrozni nem fog.
Velük jobb dugni, ennyi az egész!
Hülyeséget félretéve: pia, drog,szar tàrsasàg. Kell ez?
Nálunk is volt hasonló.
Baráom kerelult vmi bandába, mentek a seftelések, meg minden ami illegális. Ő meg elvolt szállva hogy a kemény fiúk közé tartozik, előttük olyan is volt hogy engem gúnyolt, fikázott, lejáratott.
Csak épp a kemény fiúk bandavezérével mi ismerjük egymást csak épp nem vagyunk kapcsolatban.(szinte együtt nőttünk fel, nem egyszer bevédett, nekiment bárkinek is miattam, nagyon bírjuk egymást, csak az miatt nem tartunk kapcsolatot mert ő kb sittes drogos meg minden amit el tudsz képzelni, én meg az a tipik rendes tanulós karrierista nő, igazábol 2 külön világ vagyunk de a mélyebb "féltestvéri" kapocs, tinin a pettingek, meg minden ilyen azért mégis "kapocs" valahol köztünk annak ellenére hogy nem beszélunk.
Aztán 30+ az akkori párom velük kezdett el bandázni (a háttérről semmit nem tud), belevitték az üzletekbe(valójában kihasználták), nagy arca lett hogy ő milyen kemény vagány, engem porig alázott, beszólt nekem előttük bemutatott nekem meg ilyeneket csinált.
Egyszer úgy jött haza viszont hogy szét volt verve és sírt..
És átment " csicskába", feltűnően nagyon kedves lett velem, nem mesélte el hogy mi volt csak annyit kérdezett hogy te ismered őket? Mert mondták.
(Aztán beszéltem velük, és kiderült,hogy kicsit helyrepofozták a barátom, kapott miattam is. Az a pasi engem mai napig is bevéd..)azóta nem barátok🤣
Szerintem egy ilyenre nem éri meg több időt pazarolni.
Még könnyet sem érdemes hullatni érte.
Elhiszem, hogy eleinte jól mentek a dolgok, de ha már jó ideje nincs minőségi idő, amit együtt töltenétek.. akkor mi értelme az egésznek?
A szakítást logikus döntésnek tartom. Egy ideig eléggé rosszul fogod érezni magad, de meglátod, később hálás leszel magadnak azért, amiért most ott hagyod a "barátod".
Jobb ilyen esetben ténylegesen egyedül lenni (szinglinek lenni), mint egy párkapcsolatban egyedül lenni.
Gondolj bele ebbe.
Azt tudom tanácsolni, hogy legközelebb ne kisfiúkkal kezdj, akinek a haverjai fontosabbak, mint a barátnője.
De egyébként ez nyílvánvalóan nem a te hibád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!