Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásért a pofont megérdemli a megcsaló fél?
Hát nem tudom, engem már a világon mindenhogy megaláztak, megsértettek, és elárultak, de még sose mentem át csapkodó páviánba.
Szerintem vannak emberek akik alig várják hogy elhagyhassák az emberségüket, és ilyen erőszakos módokon vezethessék le a feszültségüket.
Pláne hogy ezt a pofozkodást a párod, meg az itteni válaszolók egy része nem is a pillanat hevében, a dühtől kiürült aggyal tenné, hanem már így előre eltervezi, hogy "jah, ha megbántanak, akkor meg van engedve nekem az erőszak". Bizarr.
(és nem, zsenik, ezzel nem azt mondom hogy a megcsalás helyénvaló)
23
Igen amúgy, ez a durva, hogy nem egy túlfeszített pillanatban hozott helytelen döntésről beszélünk, hanem valaki előre tervezgeti az erőszakot.
Számomra óriási red flag lenne, ha a pasim bármilyen módon a bántalmazásomról fantáziálna.
Amúgy hasonló ez ahhoz, mint amikor egy végletekig kimerült, ideges, frusztrált szülő megpofozza a hisztiző gyerekét versus amikor valaki a gyerekverést szent szükségszerűségként adja elő. Mindkettő rossz és elítélendő, de a második fokozottan rémisztő.
Az a bizarr, aki ezt így kimondja, hogy felpofozna, ha megcsalnád. Én soha nem fenyegetném a szerelmemet, mert egyrészt nem tudnám róla elképzelni, hogy megcsal, mert bízom benne. Ha nem lenne bizalom, nem járnék vele. Másrészt, a szerelmemről van szó. Képtelen lennék megütni. Ha ennek
a kérdésnek az apropóján beleképzelem magam a helyzetbe, hogy megcsalt, akkor szerintem sírnék (pedig én is férfi vagyok), csalódott lennék, de szakítanék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!