Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalásért a pofont megérdem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásért a pofont megérdemli a megcsaló fél?

Figyelt kérdés
A barátom szerint, ha megtudná, hogy megcsalnám, otthagyna, de előtte biztos kapnék tőle pofont, amit ezért a tettért meg is érdemelnék.
jún. 22. 15:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
64%
16:35 Gondolj amit akarsz.😆
jún. 22. 16:37
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel temessük el élve mindkettőt, a megcsaló félt is meg azt is, akivel megcsalta a párját, mint 200+ évvel ezelőtt... Komolyan, döbbenet, hogy valaki elfogadhatónak találja az erőszakot civilizált ember létére.
jún. 22. 16:50
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, engem már a világon mindenhogy megaláztak, megsértettek, és elárultak, de még sose mentem át csapkodó páviánba.

Szerintem vannak emberek akik alig várják hogy elhagyhassák az emberségüket, és ilyen erőszakos módokon vezethessék le a feszültségüket.

Pláne hogy ezt a pofozkodást a párod, meg az itteni válaszolók egy része nem is a pillanat hevében, a dühtől kiürült aggyal tenné, hanem már így előre eltervezi, hogy "jah, ha megbántanak, akkor meg van engedve nekem az erőszak". Bizarr.

(és nem, zsenik, ezzel nem azt mondom hogy a megcsalás helyénvaló)

jún. 22. 16:51
 24/29 anonim ***** válasza:
52%
Én az agresszívitás minden formáját elitélem
jún. 22. 16:58
 25/29 anonim ***** válasza:
85%

23

Igen amúgy, ez a durva, hogy nem egy túlfeszített pillanatban hozott helytelen döntésről beszélünk, hanem valaki előre tervezgeti az erőszakot.

Számomra óriási red flag lenne, ha a pasim bármilyen módon a bántalmazásomról fantáziálna.

Amúgy hasonló ez ahhoz, mint amikor egy végletekig kimerült, ideges, frusztrált szülő megpofozza a hisztiző gyerekét versus amikor valaki a gyerekverést szent szükségszerűségként adja elő. Mindkettő rossz és elítélendő, de a második fokozottan rémisztő.

jún. 22. 17:05
 26/29 anonim ***** válasza:
72%

Az a bizarr, aki ezt így kimondja, hogy felpofozna, ha megcsalnád. Én soha nem fenyegetném a szerelmemet, mert egyrészt nem tudnám róla elképzelni, hogy megcsal, mert bízom benne. Ha nem lenne bizalom, nem járnék vele. Másrészt, a szerelmemről van szó. Képtelen lennék megütni. Ha ennek

a kérdésnek az apropóján beleképzelem magam a helyzetbe, hogy megcsalt, akkor szerintem sírnék (pedig én is férfi vagyok), csalódott lennék, de szakítanék vele.

jún. 22. 18:36
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Megcsaltad? Vagy tervezed, azért kérdezed?
jún. 23. 04:04
 28/29 anonim ***** válasza:
70%
Bizonyos helyzetekben úgy érezheti valaki, hogy már teljesen mindegy és megüti. Viszont egyetértek azzal, hogy erős férfi ne adjon nagy pofont egy nőnek.
jún. 23. 09:48
 29/29 anonim ***** válasza:
16%
Igaza is van.Ha valaki szeret téged minek kell megcsalni? Ha olyan rossz akkor meg miért nem hagyod ott?Lőnék neked olyat a takony menetet vágna a nyakadon.De egyébként ez annak a jele hogy mélyen kötődik hozzád az adott személy érzelmileg,és hatalmas sértés számára hogy te ezt ilyen módon semmibe veszed,mert ezek szerint ő számodra csak egy lehetőség a sok közül.Vagyis nem szereted igazán,csak elvagy vele.Akkor meg sokkal korrektebb ha nyílt lapokkal játszol és szakítasz.
jún. 23. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!