Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők, akik szerint egy férfi megérdemli, hogy megcsalják, mire alapozzák ezt?
Egy kérdésnél feljött a téma. Egy férfiú írta, hogy karácsonyi eljegyzése most elmarad, mert kiderült, hogy megcsalta a leendő menyasszonya.
Erre egy feltehetően női válaszoló beírta, hogy "Ti férfiak megérdemelitek. Kicsit sem sajnállak. :)"
Namost nem veszekedni és ellenségeskedni akarok, csak megérteni. Tényleg komolyan érdekelnek az efféle jelenség mögötti dinamikák.
Minden ítélkezés és minősítés nélkül.
Most kiírtál egy kérdést egy megkeseredett női kommentelő miatt?
Ez az oldal a lelkisérültek homokozója, szerintem felesleges ebből ilyen nagy ügyet csinálni.
Csalódott, szarrá csalták, megvan keseredve...ennyi.
N 31
Amilyen általánosító kérdések, meg kijelentések vannak már, nem csodálom, ennyi hülyeférfi, hülyenő szövegen.
Komolyan nem értem, hogy valaki még kamasz korára se veszi észre, hogy totál különbözőek az emberek?
Bugyuta emberek kretén megnyilvánulásai, sajnos.
"Ti férfiak megérdemelitek. Kicsit sem sajnállak"
Két lehetőség van.
1. Nem nő írta ezt a véleményt, hanem egy férfi, nőnek kiadva magát.
2. Egy megkeseredett, megcsalt nő írhatta ezt, és úgy gondolja, hogyha neki rossz, legyen másnak is az, és ezért a férfi "megérdemli".
A nők nem rosszindulatúak alapból. Sőt, maga az ember nem rosszindulatú, csak ha nagyon sok szar történt vele életében, és nem tudja feldolgozni. Én meg tudom érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!