Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy ilyen ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ilyen ember megérdemli, hogy ezek után, foglalkozzak még vele?

Figyelt kérdés
Röviden: flörtöltünk már egy hónapja, majd előttem felszedett egy másik nőt, úgy hogy kajak végignézette velem az elejétől a végéig. Valamiért az jutott eszembe, hogy ettől nem állhat távol a megcsalás sem, ha így viselkedik. Szóval az történt, hogy most pedig, nagy meglepetésemre, odajött beszélgetni hozzám. És azt mondta, hogy nem volt biztos bennem. Mármint nem kapott olyan jelzést (mosoly), hogy akkoriban ne azt a másikat válassza. Hát nem tudom. Szerintem a szemezés elég nagy jelzés illetve nekem annyira beleba@@ott az egomba, hogy ezt végignézette velem, hogy ezek után már nem tudok rá úgy nézni. Kiábrándító volt a viselkedése és kész. Mert oké, hogy mást választ, de hogy a másik előtt csinálja az egészet. Szerintem empatikus képessége nulla ebből kiindulva és nagyon más, mint, amit elképzeltem. Vélemény?

2022. júl. 1. 10:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
21%
Ha még mindig rajta gondolkozol nyert ugye van. Azt csinal amit akar.
2022. júl. 1. 11:01
 2/18 anonim ***** válasza:
3%

Volt jobb , szebb , gyorsabb , mindkét nemnél előfordul.

Ám te is hibás vagy , hagytad hogy a másik nő szépen lassan behálózza, te meg mint egy igazi balfasz nézted végig

2022. júl. 1. 11:28
 3/18 anonim ***** válasza:
91%

A flörtölés tehát az volt, hogy szemeztetek. És bekúszott egy másik nő is, aki felkeltette az érdeklődését.

Ha jól vágom az elmondása úgy jött, hogy vagy kérdőre vontad, vagy téged választott.

Azért egy szemezés, stb. még egyáltalán nem a világ, még akkor is, ha belebszott az egodba.

Ha jól értem, még semmi elköteleződés, stb. nem volt, így számon kérni sincs semmit.

Mondjuk, én nem biztos, hogy foglalkoznék vele, mert lehet, hogy nem akar komoly kapcsolatot, stb.

2022. júl. 1. 12:33
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem, én csak annyit kérdeztem tőle, hogy a történtek után, mit vár tőlem, hogy ezek után még ide jön hozzám. Szerintem megalázó volt. És pontosan tudta, mi történt. Eddig is léphetett volna. Nem tette.
2022. júl. 1. 12:46
 5/18 anonim ***** válasza:
12%

Akkor meg nem vagy neki elég jó.

#2 voltam

2022. júl. 1. 13:04
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mi a kérdés?

Két emberen múlik, nem??

Te nem akarod... úgy látom.

2022. júl. 1. 13:09
 7/18 A kérdező kommentje:
Válaszolók, ezek után Ti akarnátok? Komolyan kérdezem. Nekem ez egy nagy dilemma, mert meg akartam ismerni, de úgy érzem, hogy láttam az "igazi arcát" és valószínűnek tartom, hogy egy kapcsolatban is ilyen lehet.
2022. júl. 1. 13:14
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Na de láttad az igazi arcát, és nem tetszett, szóval már nem akarsz tőle semmit. Kész.

Amúgy nekem se jönne be ez, de nem lenne az egom ettől romokban, annál jobb nekem az önértékelésem.

2022. júl. 1. 13:18
 9/18 anonim ***** válasza:
79%
Valószínűleg a másik személy csak arra kellett neki, hogy féltékennyé tegyen téged és kiugrassza a nyulat a bokorból: látni akarta a reakciódat. Eléggé gyerekes dolog, de nyilván több info kéne, hogy megtudjuk milyen személyiség.
2022. júl. 1. 17:08
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Hónapokig a csajjal volt. És ahogy elkezdtem fűzni, rám se nézett onnantól. Hogy látta volna a reakciómat? Inkább jött egy könnyebben elérhető, akit már ismert és akiért nem kellett tenni semmit, mert a csaj totál el volt ájulva tőle. Lehet mindegy volt neki csak legyen már valaki. Az volt a biztos ismerős, én meg a bizonytalan ismeretlen. Én amúgyis egy barna, komolyabb, 39 éves nő vagyok. Az pedig egy 24-es, vihogós, szőke kiscsaj. De ha innen nézem, érthető volt a választása. Mondjuk a férfi 35 éves és érthetetlen, mit akart egy 20-as éveiben járó kiscsajtól. Ez csak plusz adalék infó.
2022. júl. 1. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!