Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ilyen ember megérdemli, hogy ezek után,
foglalkozzak még vele?
Figyelt kérdés
Röviden: flörtöltünk már egy hónapja, majd előttem felszedett egy másik nőt, úgy hogy kajak végignézette velem az elejétől a végéig. Valamiért az jutott eszembe, hogy ettől nem állhat távol a megcsalás sem, ha így viselkedik. Szóval az történt, hogy most pedig, nagy meglepetésemre, odajött beszélgetni hozzám. És azt mondta, hogy nem volt biztos bennem. Mármint nem kapott olyan jelzést (mosoly), hogy akkoriban ne azt a másikat válassza. Hát nem tudom. Szerintem a szemezés elég nagy jelzés illetve nekem annyira beleba@@ott az egomba, hogy ezt végignézette velem, hogy ezek után már nem tudok rá úgy nézni. Kiábrándító volt a viselkedése és kész. Mert oké, hogy mást választ, de hogy a másik előtt csinálja az egészet. Szerintem empatikus képessége nulla ebből kiindulva és nagyon más, mint, amit elképzeltem. Vélemény?
Szóval az hogy összejött egy csajjal akiért "nem kell semmit tenni" a probléma ami valószínűbb hogy amíg te nem léptél normálisan addig a másik csaj a tettek mezejére lépett...
Egy jó pár éve 2 lány akart velem egyszerre járni, de az egyik kedves volt érdeklődő a másik meg játszotta a nehezen megkaphatót, szerinted melyiket választottam?
De ennek tudatában is ha tényleg tudta a srác hogy bejössz neki egész egyszerűen második vagy/voltál neki ha van bármi önbecsülésed ezt nem fogadod el
2022. júl. 2. 01:21
13/18 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy miért vagy felháborodva. Döntött, ahogy akart, és kész. Mit rugózol ezen. Vagy netán kérte utána, hogy legyetek mégis együtt, foglalkozz vele? Ez csak a te agyszüleményed valószínűleg.
Lépj tovább, és vond le a tanulságot!
2022. júl. 2. 06:58
14/18 anonim válasza:
Ezt a kérdést minimum negyedjére írod ki. Valami nagyon nem stimmel nálad agyban, ha hetek óta nem sikerült feldolgoznod ezt.
Ha megbántott, nem akarsz vele többet beszélni, akkor ne tedd, senkit nem izgat, valószínűleg őt sem igazán. A saját isegrendszeredet meg a francért túráztatod.
2022. júl. 2. 07:09
15/18 A kérdező kommentje:
12. Én a nehezen kaphatót választottam volna és nem azt, aki a karjaiba ömlik.
13. Mint írtam egyik valaszomban, sajnos odajött, hogy szeretne megismerni és rákérdeztem, hogy a történtek után mit vár
2022. júl. 2. 08:04
16/18 A kérdező kommentje:
12. És ráadásul azt állítja, hogy nem kapott olyan visszajelzést, amiből biztos lett volna abban, hogy nekem is tetszik, mert nem mosolyogtam rá akkoriban, csak szemkontaktus volt... Hát nem tudom. Szerintem ez kamu. Egy férfi csak észreveszi, ha egy nőnek bejön. Így vagy úgy. Majd még eldöntöm, hogy mi legyen, valószínűleg semmi sem lesz ezek után. De ezt Neki is mondtam, mikor elkérte a számomat, hogy időt kérek, mert ezt át kell gondolnom. Így nem adtam meg. Mindenesetre csalódott vagyok. Már eleve az a tudat, hogy azzal a másikkal volt. Úgy érzem, hogy így nem tudnék vele lenni, pedig miatta mentem vissza erre a helyre a párommal való szakítás után, hogy őt megismerhessem végre. Aztán baromi rosszul jött ez ki.
2022. júl. 2. 08:34
17/18 anonim válasza:
12-es vagyok, miért választaná bárki a nehezen kaphatót? Lehet nem is érezte hogy tetszik neked és valaki más megadta neki azt amit te nem, normális férfi nem fog olyan után sóvárogni aki nem is biztos hogy vele akar lenni főleg mert az alap amire rakod hogy szemkontaktus volt meg ilyenek a másik csaj csak tudta mit akar és lépett amíg te játszottad hogy jajj de mennyire nehezen kapható vagy és most itt vagy sajnálod hogy nem léptél
2022. júl. 2. 13:09
18/18 anonim válasza:
Lehet, csak féltékennyé akart tenni. De ezek után nem állnék szóba vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!