Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azért erős volt?
Az utóbbi időben már nem tudtam hogy mit hogyan mondjak barátnőmnek. Mindig azt figyeltem hogy hogy mondjam úgy hogy nehogy megsértődjön.
Akármilyen szituáció volt és normálisan próbáltam beszélni vele, jött a " ne idegesíts fel"
Ma is volt egy ilyen:
Nagytakarítunk és mondtam hogy a szekrény és a fal között tegye el a cuccait az ágynemű tartóba mert amúgy is nagyon párás a lakás és mivel ott elzárja azt a sarkot hogy szellőzzön így penészes lesz az is hamarosan.
(Kb 1,5m magasan volt ott a cucca illetve megbeszéltük hogy oda nem testünk semmit.)
Na arra volt a reakciója a fenti..
Mikor azt mondta hogy ne idegesítsem fel arra azt mondtam hogy nem érdekel ha ideges leszel mert az utóbbi időben kb fél éve akármit szóba hozok ez a reakciója és már lassan nem tudom hogy merjek megszólalni.
Van szekrénye nem is kicsi de 80%ban az ő cuccaival van tele minden. Nekem meg úgy kell helyet keresni ha mondjuk új cipőt veszek hova tudnám tenni.
Mi volt a reakciója? Ha a ne idegesítsd az eleje volt. Csak nekem nem egyértelmű?
Egyébként: te döntöd el, hogy neked ez erős, vagy itt volt elég, vagy nem mersz konfrontálódni, vagy tetszik is.
Ezt nem mi döntjük el.
Mondjuk elég igénytelenek vagytok mindketten, ha másfél méteres kupacok állnak a fal mellett, a lakás meg penészesedik a párától. Megérdemlitek egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!