Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ennyire erős a szerelem? Miért vannak együtt?
Van egy nagyon jó barátnőm, régóta ismerjük egymást. Egy gyönyörű lányt képzeljetek el, és most nem elfogult vagyok, szerintem szebb, mint a szépségversenyen indulók 99%-a. Nagyon jó lelkű és okos, tényleg egy főnyeremény. Viszont a pasija konkrétan gurul már. 10 éve amikor megismerkedtek még nem volt ilyen, viszont az évek során annyira elhízott, hogy én még nem is láttam ennyire kövér embert élőben. És most nem szidni szeretném szegényt, de akkora, hogy már nem tudja ellátni saját magát. Ráadásul a srác szexmániás, és tegnap panaszkodott a barátnőm, hogy nagyon aggódik, mert megint hízott és konkrétan már nem tudja saját magának kiverni. Konkrétan nem éri el, vagy csak akkor, ha felhúzza a hasát, viszont akkor keze nem marad. Szóval most azt csinálják, hogy a pasija tartja kéz kézzel a hasát, amíg ő gyorsan kiveri neki. Sokan nem is tudják, hogy együtt vannak, mert sehova nem járnak el, kis kocsijuk van, amibe nem fér be már legalább fél éve, sétálni pedig alig bír.
Még mielőtt azt mondanátok, nem a barátnőm szívét akarom meghódítani, mert én is lány vagyok :D Csak számomra érthetetlen, hogy miért vannak együtt. Tud ennyire erős lenni a szerelem?
Láttak ilyet élőben én is, ilyen párt (fiatal, vékony lány, és ugyanekkora srác, nem hogy enni nem hír de be van teperve tőle a járólap, nem viccelek…)
Ennyire nem lehet erős a szerelem, nem lehet nagyobb az igénytelenségnél. Szexelni sem nagyon tudnak, max egy pózt tudok elképzelni, de az, hog valakinek a hasa szinte a térdét veri, hát nem tudom..
Amúgy ha aggódik a barátnőd, miért engedi így elhízni? Bárki bármit mond, ilyen fokú elhízás nem önmagában hormon probléma a legtöbb esetben, hanem rásegít az életmód és a rossz étkezés is.. az egeszegerol ne is beszéljünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!