Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem nem fürdik mindennap?
Amúgy ha nem végzett fizikai munkát akkor nem hinném hogy szaga van. A bőr be áll egy normális ph rá és kész.
Viszont ha edz vagy fizikailag aktív munkát végzett akkor tényleg le kell fürdeni mert el tudnak szaporodni a kórokozók.
Nekem ezzel nem lenne bajom, én imádom amikor egy nőnek szaga van, elönti a kéj az agyam, amikor érzem egy nő izzadságát, főleg amikor az izzadt, fülledt punci szag megcsap...komolyan mondom, imádom!!!
Nem értem azokat a férfiakat akik elvárják, hogy a nő fürödjön minden nap...én fizetnék is ezért. 31f
6-7
Ilyen dumákat szinte kizárólag elviselhetetlen bűzű emberektől hallani "lekopik a kosz", "há nem is egésséges naponta!!!", "ilyen az emberi illat alapbú"
Aztán közben a környezetéből még a döglégy és a bögöly is riadtan menekül a másik irányba, "azért mindennek van egy határa..."
Na most erre mit lehet mondani? Azt irod, regota elhanyagolja magat. Igenytelen, el van hizva.
Beszelgettetek errol? Hogy mi allhat a hatterben? Nincs ideje magara? A gyerekek kotik le minden idejet? Dolgozik? Mert a furdes hianya itt csak masodlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!