Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőtök/feleségetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőtök/feleségetek "elvárja" hogy mindennap mutassátok ki felé őszinte szereteteteket az alábbi módokon?

Figyelt kérdés

pl: mindennap mondjátok neki, lehetőleg többször, hogy "szeretlek, te vagy a mindenem, stb", halmozzátok el "puszikákkal", meg ilyenek...

F

2024. jún. 16. 17:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez azért alap, meg hát ha van csajom akkor persze hogy kap puszit meg ölelést.
2024. jún. 16. 17:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem várja el, nem is kell túlzásba vinni. Mondani amúgy is bármit lehet.

Az meg, hogy megölelem, és puszit kap alap dolog.

2024. jún. 16. 18:18
 3/12 anonim ***** válasza:
36%
(nő vagyok és a legkevésbé sem)
2024. jún. 16. 18:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Barátom alapból ilyen szerencsémre.
2024. jún. 16. 18:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok és a szóbeli folyamatos ömlengés nem a stílusom, de az ölelések, puszik, stb alap. Ha egyik se lenne, akkor mi lenne, vagyunk együtt mint a haverok, aztán ha feláll neki, azért rakjam szét? :D
2024. jún. 16. 18:35
 6/12 A kérdező kommentje:
És mivan ha olyan nap előfordul amikor a férfi nem fejezi ki szeretetét, mert pl nehéz és fárasztó napja volt, vagy egyéb dolog miatt. Csak arra vágyik hogy kikapcsolhasson meló után, azt mehessen aludni!?
2024. jún. 16. 18:38
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez alap, hogy minden nap megöleled és megpuszilgatod a párodat és mondod neki, hogy szereted.
2024. jún. 16. 18:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
6# Kitalálom, videójáték, tévé, sörike és társai. Nem tudom, engem a párom sosem fáraszt egy nehezebb nap után, vele is ki tudok kapcsolódni. Mondom ezt 9 év után. Ha nem szereted a csajod, hagyd ott inkább.
2024. jún. 16. 20:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#6 nehéz és fárasztó nap után is feldob, ahogy a feleségem mosolyogva néz rám. Olyan nehéz nap nem létezik, hogy pont rá ne legyen se időm, se energiám.
2024. jún. 16. 20:25
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként elvárom azt, hogy fejezze ki a szeretét valahogyan. Nem ömlengve, nem nyálasan, nem kirakatromantikus hülyeségekkel, nem szerelmes kiskamasz módon, de valahogyan. Az nem indok, hogy "fáradt vagyok" arra, hogy úgy viselkedjen velem, mintha egy idegen lennék vagy a haverja vagy a lakótársa / a suttyóságra. Ez lehet tényleg 1 apróság is... egy ölelés, egy csók, egy sokatmondó tekintet, egy mondat, hogy szeret vagy csinos vagyok aznap. Azért ennyit meg lehet tenni. Cserébe én is ugyanígy viselkedem.
2024. jún. 16. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!