Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy egy kapcsolatban viszonzatlan a szeretetetek?
Megszokott, belekényelmesedett, te meg mindent megteszel érte, így benne alábbhagyott az, hogy ő is a 100%-ot adja, ő csak vegetál....
Kérdés, hogy mi lehet a szőnyeg alatt? Érdemes lenne átbeszélni ezt és elgondolkodni, hogy ha most ilyen, mi lesz később?
Én nem tudom komolyan felfogni, hogy sok nő veled együtt hogyan tud önként csicska lenni.
Értem én, hogy az ember szerelmes, szereti a párját, de miért megy le kutyába akkor nem kölcsönös?
Valószínűleg az oka az önszeretet hiánya.
Full komolyan kérdezem:
Hogyan szeressen téged valaki őszintén hogyha te saját magad nem szereted?
Ismerős a helyzeted. Én is mindent megtettem a páromért, állandóan a kedvébe jártam és töredékét se kaptam vissza, hiába jeleztem neki, hogy rosszul esik a viszonzatlanság csak megharagudott és odavágta, hogy "senki nem kért meg rá".
Nehéz ez, mert addig ő sem fog rájönni, hogy kit veszít, míg meg nem unod a helyzetet és nem sokallsz be.
Azért nem kell lemenni alfába, lehet egész egyszerűen a kérdező személyisége ilyen, hogy hálás, törődő, odaadó stb. Pl én is ilyen vagyok csak férfiba, ilyen a személyiségem, itt nem arról van szó, hogy nem szereti magát a kérdező, meg kitudja milyen pszichológiai betegségei vannak, hanem arról, hogy ő ilyen, ilyen a szeretetnyelve és érzi, hogy nem kölcsönös, ezért fogant meg benne eme kérdés is, illetve a kétely és az aggály is, mert tudja, hogy ez így, ebben az állapotban, ebben a viszonzatlan felállásban ez nem fog hosszútávon működni.
#5:
De le kell menni alfába mert jó ideje tart ez az állapot és mégis kedveskedik neki. Már rég ki kellett volna raknia a párját aki egyáltalán nem szereti őt.
De hogyan is szerethetné amikor a kérdező önszeretethiányában szenved? Jól mondják, hogy először is önmagad szeresd és aztán mást.
Miért kedveskedik neki amikor a párja nem viszonozza? Semmi értelme.
Olyan emberrel tegye akivel kölcsönös!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!