Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több éves házasként és több gyerekkel hogy jut időtök egymásra? Hogy és mivel mutatjátok a szereteteteket kimutatni illetve miből érzitek hogy megadja a párod? F35
Mindegyikőtök ki tudja fejezni a másik felé azt amit igényel?
Az én szeretetnyelvem az érintés.
Napi többször bújok és puszilom a feleségem de neki ez napokig nem jut eszébe felém és kb észre sem veszi hogy én szeretgetem.
Az ő szeretetnyelve az ajándékozás.
Sok időnk van egymásra amit ki js használunk. Ez többek közt azért van így, mert részben emiatt is, tudatosan nem vállaltunk gyereket.:)
Gyerekeseknek SOHA nem lesz annyi idejük egymásra mint amennyi egy normál, minőségi kapcsolat fenntartásához kell. Ha igen, akkor meg a gyerekek vannak elhanyagolva.
Nem véletlen van annyi válás ezekben a körökben a gyerek születése után , mire oviba, suliba megy , rendszerint már nincsenek is együtt a szülei.
El kell engedni a spontaneitást és havi párszor le kell passzolni a gyerekeket.
Ha a feleséged fáradt, akkor meg el kell hinni neki és segíteni őt abban, hogy több ideje legyen saját magára.
6. Ezt hívják önzőségnek. Minőségi idő az is ha a család együtt van és közös programban vesz részt. Nekem idővel unalmassá vált a céltalan párkapcsolati lét, a házasság és a gyerek megadta azt a töltetet ami kellet a megújuláshoz!
Kinek mi.
10 eve vagyunk egyutt, 6 eve hazasok 3 gyerekkel.
K. rva nehezen. Mert, az egyik gyerek mindig beteg. Ilyenkor stressz van, neha van szex Sok a nezetelteres.
Amúgy átlagban, ha vannak jobb hónapok, nincs betegseg, akkor elvagyunk, filmezunk, neha puszi puszi, nem kell tobbet latni egy hazassagba mint egy normal párkapcsolatra. Kevesebb ido jut egymasra, ha jut is az pihenéssel vagy szexel telik.
30N 35F
8. Ki az istennel szemben önzés? A nem létező gyerekkel szemben? 🤣🤣🤣Ez egy Vicc, de tényleg.
Sajnálatos ha neked semmit se ér a kapcsolatod, a párod önmagában, gyerek nélkül egy üres semmi az életed. Ez végtelenül szomorú és szánalmas.
És egyébként nem, a minőségi időre egy párnak kettesben van szüksége. A gyerekes időtöltés az teljesen más. Nem véletlen van annyi válás gyerekvállalás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!