Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Több éves házasként és több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Verko kérdése:

Több éves házasként és több gyerekkel hogy jut időtök egymásra? Hogy és mivel mutatjátok a szereteteteket kimutatni illetve miből érzitek hogy megadja a párod? F35

Figyelt kérdés

Mindegyikőtök ki tudja fejezni a másik felé azt amit igényel?

Az én szeretetnyelvem az érintés.

Napi többször bújok és puszilom a feleségem de neki ez napokig nem jut eszébe felém és kb észre sem veszi hogy én szeretgetem.

Az ő szeretetnyelve az ajándékozás.

2022. dec. 7. 19:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10. Ha te személyeskedsz, akkor én is. A te életed a szánalmas, még arra sem vagy jó, hogy az alapvető funkciódat teljesítsd: a létfenntartás még oké, de a fajfenntartás már nem megy. Semmi gond, majd az én vagy a más gyereke ha felnő, kicseréli alattad a sz*ros pelenkádat ha öreg leszel. Mi az önzőség? Te nem látod a fától az erőst. Én a családom mellett is teljes életet élek, ha gondolod összemérhetjük a farkunkat mind az életszínvonal, mint a társadalmi, mint a szociális megítélést illetően. Vagy akár lehet hobbi, munka.

Szóval ne játszd már meg magad. A minőségi időtöltés meg azt jelenti, hogy mit tartunk jónak és fontosnak. Végül is te honnan tudnád mi a család meg mi a gyerek? A válások száma meg csak azt tükrözi, hogy hol tartanak az emberek fejben, semmi köze a gyerekhez. A válást már régen megelőzte a rossz párválasztás, a problémák szőnyeg alá söprése, a megalkuvás. Ha egy elvált ember őszintén magába néz, akkor bevallaná hogy már az elején is érezhetők voltak a problémák, de akkor még a varázs, meg a rettegegés a magánytól felülírta a tényeket.

Az élet meg semleges, se nem jó, se nem rossz. Éltél, meghalsz és pont. Nem lett gyereked? Semmi baj, nem örökítetted tovább a dns-ed, a szálak elvarrva.

2022. dec. 10. 09:20
 12/14 anonim ***** válasza:

11. Veled ellentétben én legalább nem vagyok egy egyszerű ösztönlény. Csak mert a nőknek van méhe, ( és házastársa) az nem azt jelenti hogy mindenáron szaporodni is kell. Így is túl van népesedve a föld.

A mai gyerekek viselkedését tekintve meg jobb lenne ha többen és jobban átgondolnák a gyerekvállalást, a nevelésre való alkalmasságukat.

Hiába nyomsz ki x gyereket, attól még nem képviselsz értéket, nem leszel felsőbbrendű, és egyàltalán nem biztos, hogy alkalmas vagy gyereknevelésre. Szaporodni egy patkány is tud. Értékes embert nevelni aki nem ön és vagy közveszélyes a társadalom számára, aki nem lop, csal, hazudik, gyilkol, drogozik, bántja a társait, állatokat kínoz stb stb pedig már sokkal kevesebben.

És nem akarok a társadalmi szokásoknak, elvárásoknak sem megfelelni.

A szaros pelenkámat meg majd kicseréli az ápoló akit megfizetek, valaki más gyereke:) De remélem előbb meghalok minthogy ebbe az állapotba kerüljek.

Ha te ezért csináltál gyereket, hogy kicserélje a szaros pelenkád, mire öreg leszel, akkor ki is az önző? 🤣 Ez az egyik legundorítóbb " érv" amit gyerekesek fel szoktak hozni, bár több sebből vérzik.

Mi az, hogy honnan tudnám mi a család? Tudom mi az. Nekem is van családom. Ott a Férjem, igen mert nekem ő a családom, nem kell hozzá gyerek. Ott vannak a szüleim, testvérem stb.

A család nem a gyerek meglétében merül ki. Sajnálatos, ha ezt te eddig nem tudtad.

2022. dec. 10. 15:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Ugyan azt a viselkedsési formátfelvesszük mind a ketten ès kész.

Azt adom amit kapok.

2023. febr. 19. 04:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Semmivel, haláli unalmas az életünk. Munkahely, házimunka, gyerek, alvás. 365 napban. Nem, szex sincs. Közös program! Főzés, takarítás. Én vagyok a férj. A kedveskedést, romantikát be kellett fejeznem, mert az szexista magatartásnak bélyegezte, és hogy ezek csak a szex miatt voltak. Aztán kifejtette hogy a szex megvonja az időt a pihenéstől, házasságban, dolgozó emberként ezt már nem lehet megengedni. Nappal nincs szex mert az a munka ideje, meg hát nappal nincs is sötét.

9 éve nem szexeltünk, ellenben sokat gályázunk ottnon is. Aztán ha hozzáérek feljelent szexuális zaklatásért, mert szerinte a házasságban nincs olyan hogy kötelező szex.

2023. febr. 19. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!