Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudtok a párotokról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudtok a párotokról ennyi személyes apróságot? És a nővérem miért tud ennyit a barátnőmről?

Figyelt kérdés

A barátnőm éppen menstruál, és panaszkodott, hogy mennyire rosszul van, pont ma este fog átjönni hozzánk. Még nem nagyon töltöttünk együtt ilyenkor estét. A nővéremnek mondtam, hogy így nem tudom milyen lesz az este… Erre mondta, hogy vegyem meg a kedves nasiját, rendeljük valami kaját, és összebújva nézzük meg az egyik kedvenc filmjét. Mondtam, hogy köszi az ötletet, de nem tudom mik az ilyen kedvencei. Erre a nővérem közölte, hogy “Doktor Szöszi 1-2, savanyú gumicukor, karamellás fagyi vagy ha sós, akkor xy sajtos chips. Rendelésre pedig kínai.” Kérdeztem, hogy ezt honnan tudja, erre szemforgatva rám nézett, “szoktam vele beszélgetni.”

Ti is tudjátok a párotokról mi a kedvenc nasija, milyen filmeket szeret, milyen kaját rendelne?

21F (fél éve vagyunk együtt)

2024. jún. 18. 12:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy tudok ilyen alap dolgokat.
2024. jún. 18. 15:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek annyira basic információk, hogy az első pár alkalommal kiderül. Konkrétan a kedvenc kaja/nasi kérdésben még azoknak a volt osztálytársaimnak is tudtam a válaszát, akikkel nem is voltam jóban, nem még a páromét. :D

Mellesleg mit csináltok ti együtt alváskor, szexen kívül, ha ennyit nem tudsz róla? Ilyenkor azért szokták minimum együtt kajálni a párok, ha nincs semmi extra dolog.

2024. jún. 18. 18:03
 13/19 A kérdező kommentje:
Ő általában, beszél, olvas, vagy szokott főzni is, stb. Vagy valami barátok vannak nála, és nyilván engem is meghív, mert a pasija vagyok. Semmi igazán extrát.
2024. jún. 18. 18:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
De nem voltatok még kettesben randizni? :D Azért 2-3 alkalom alatt kiderülnek ezek a nagyon alap infók.
2024. jún. 18. 19:06
 15/19 A kérdező kommentje:
#14 de, nyilván voltunk randizni, többször is, lehet mondta is ezeket, de most nem tudom, ezek úgy fejből nincsenek meg.🤷🏼‍♂️
2024. jún. 18. 19:10
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Neked ennyire nincs igényed arra, hogy beszélgess a pároddal és meg is jegyezd, amiket mond? Ennek a kapcsolatnak semmi értelme, ha ennyire érdektelen vagy.
2024. jún. 18. 19:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Beszél? Valami barátok? Ez nem volt túl meggyőző. Elég felszínesnek tűnik a kapcsolatotok. Sokat kell még dolgoznotok ezen.
2024. jún. 19. 10:17
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem csináljatok batyus bulit, nasizza mindenki azt, amit hozott... 🤣🤣
2024. jún. 19. 15:10
 19/19 anonim ***** válasza:

Hogy honnan tudom? Két dologból:

1. beszélgetünk. Mindenről. A filmektől a kajákon át, a friss pletykákon keresztül a szexig, tényleg mindenről. Néha unalmas és fárasztó, de információhoz jutok arról, hogy miről, mit gondol, mit szeret, mi érdekli, stb. Ahogy ő is meghallgatja pl. a horgászós/vadászós témáim.

2. Figyelek. Mert fontos nekem és amikor velem/mással beszél, odafigyel rá, hogy mit mond. Rengeteg infót lehet gyűjteni a párodról, ha hallod amikor az anyukájával vagy éppen az egyik barátnőjével beszélget melletted. (Nem a hallgatózásra gondolok, az csúnya dolog. Hanem amikor nyíltan beszél előtted mással.)

Hidd el, megéri figyelmesnek lenni!

2024. jún. 20. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!