Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudtok a párotokról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudtok a párotokról ennyi személyes apróságot? És a nővérem miért tud ennyit a barátnőmről?

Figyelt kérdés

A barátnőm éppen menstruál, és panaszkodott, hogy mennyire rosszul van, pont ma este fog átjönni hozzánk. Még nem nagyon töltöttünk együtt ilyenkor estét. A nővéremnek mondtam, hogy így nem tudom milyen lesz az este… Erre mondta, hogy vegyem meg a kedves nasiját, rendeljük valami kaját, és összebújva nézzük meg az egyik kedvenc filmjét. Mondtam, hogy köszi az ötletet, de nem tudom mik az ilyen kedvencei. Erre a nővérem közölte, hogy “Doktor Szöszi 1-2, savanyú gumicukor, karamellás fagyi vagy ha sós, akkor xy sajtos chips. Rendelésre pedig kínai.” Kérdeztem, hogy ezt honnan tudja, erre szemforgatva rám nézett, “szoktam vele beszélgetni.”

Ti is tudjátok a párotokról mi a kedvenc nasija, milyen filmeket szeret, milyen kaját rendelne?

21F (fél éve vagyunk együtt)

2024. jún. 18. 12:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy tudom mit szeret a párom. Te ennyire érdektelen és éretlen vagy? Minek neked párkapcsolat ha még azt se tudod mit szeret a párod? ^^
2024. jún. 18. 12:24
 2/19 anonim ***** válasza:
76%
Az én férjem tudja, hogy nekem mi a kedvenc nasim. Nem tudom más férfi tudja e. Szerintem ez nem akkora dolog. Megkérdezed, hogy elmész a boltba és hogy mit enne. Ennyi. Nem nagy dolog. Én egyébként nem vagyok beszélő viszonyban a sógornőmmel.
2024. jún. 18. 12:24
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez így tényleg nagyon gáz. Ti ezek alapján nem szoktatok ismerkedni, beszélgetni, vagy mondja a magáét és mivel nem vagy rá kíváncsi oda se figyelsz rá. A tesód tényleg beszélget vele és baromira tré, hogy se programot nem tudsz összehozni (szexen kívül) és még azt sem tudod, hogy milyen filmeket szeret.
2024. jún. 18. 12:29
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezeket tudom a páromról, sőt az összes rokonomról és barátomról, hiszen ahogy a nővéred is fogalmazott, beszélgetek velük. Ezek alapvető apróságok; neked tényleg újdonságnak számítanak? Félév valóban nem hosszú idő, de szerintem nagyon kellemetlen, hogy a nővéred (aki nem randizik a pároddal) tud ilyeneket, te pedig nem. Jobban kéne érdeklődnöd a párod felől, nem gondolod? Nincs sok értelme egy olyan párkapcsolatnak, ahol ennyire érdektelen vagy a másik felől.

25/N

2024. jún. 18. 12:31
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tudom róla ezeket. Azt is, mit szeret, ha rossz napja van. Te ezek szerint egyáltalán nem vagy kíváncsi a barátnődre.

Teljesen természetes, hogy érdeklődsz a másik felől, de nálad ezek szerint ez nincs meg.

2024. jún. 18. 12:33
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezek alapvető dolgok, még osztálytársakat is tudok mondani akiknek ismerem az ilyen dolgait, pedig nem a legjobb barát kategória.
2024. jún. 18. 12:43
 7/19 Laylah ***** válasza:
100%

Nézd, márciusban kezdtünk el beszélgetni párommal, másfél hónapja vagyunk együtt, akárhogy is nézem, ez 3,5 hónap ismeretség. Tudom a kedvenc nasiját (édeset és sósat is, édesből cukorkát és csokifajtát is), filmezni nem nagyon szokott, komfortkajája a sült krumpli, tonnaszámra.

Szoktatok néha beszélgetni?

2024. jún. 18. 12:43
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte leszek: Te én szerintem egyáltalán nem szereted őt és hamarosan vége lesz mert rájön és inkább szakít, vagy majd te vele amikor meguntad őt. Alapvető dolognak számít, hogy aki érdekel, oda vagyok érte, legalább kedvelem akkor érdekel automatikusan mit szeret, sőt még azt is észreveszem ha nem jól érzi magát. Eszem megáll, hogy kérdésbe foglalod honnan lehet tudni, hogy a párunk mit szeret. Logikusan onnan, hogy érdeklődsz iránta. Te még ezt sem tudod? Bakker akkor neked még kisautó való és nem barátnő. Infantilis vagy.
2024. jún. 18. 12:45
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Az szép, hogy nem tudod mit szeret enni.

Ti mit szoktatok egyébként csinálni, mert ezekszerint beszélgetni nem.

2024. jún. 18. 14:09
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket azért az első ~5 randi után már tudni lehet általában a másikról.
2024. jún. 18. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!