Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudtok a párotokról ennyi személyes apróságot? És a nővérem miért tud ennyit a barátnőmről?
A barátnőm éppen menstruál, és panaszkodott, hogy mennyire rosszul van, pont ma este fog átjönni hozzánk. Még nem nagyon töltöttünk együtt ilyenkor estét. A nővéremnek mondtam, hogy így nem tudom milyen lesz az este… Erre mondta, hogy vegyem meg a kedves nasiját, rendeljük valami kaját, és összebújva nézzük meg az egyik kedvenc filmjét. Mondtam, hogy köszi az ötletet, de nem tudom mik az ilyen kedvencei. Erre a nővérem közölte, hogy “Doktor Szöszi 1-2, savanyú gumicukor, karamellás fagyi vagy ha sós, akkor xy sajtos chips. Rendelésre pedig kínai.” Kérdeztem, hogy ezt honnan tudja, erre szemforgatva rám nézett, “szoktam vele beszélgetni.”
Ti is tudjátok a párotokról mi a kedvenc nasija, milyen filmeket szeret, milyen kaját rendelne?
21F (fél éve vagyunk együtt)
Igen, ezeket tudom a páromról, sőt az összes rokonomról és barátomról, hiszen ahogy a nővéred is fogalmazott, beszélgetek velük. Ezek alapvető apróságok; neked tényleg újdonságnak számítanak? Félév valóban nem hosszú idő, de szerintem nagyon kellemetlen, hogy a nővéred (aki nem randizik a pároddal) tud ilyeneket, te pedig nem. Jobban kéne érdeklődnöd a párod felől, nem gondolod? Nincs sok értelme egy olyan párkapcsolatnak, ahol ennyire érdektelen vagy a másik felől.
25/N
Igen, tudom róla ezeket. Azt is, mit szeret, ha rossz napja van. Te ezek szerint egyáltalán nem vagy kíváncsi a barátnődre.
Teljesen természetes, hogy érdeklődsz a másik felől, de nálad ezek szerint ez nincs meg.
Nézd, márciusban kezdtünk el beszélgetni párommal, másfél hónapja vagyunk együtt, akárhogy is nézem, ez 3,5 hónap ismeretség. Tudom a kedvenc nasiját (édeset és sósat is, édesből cukorkát és csokifajtát is), filmezni nem nagyon szokott, komfortkajája a sült krumpli, tonnaszámra.
Szoktatok néha beszélgetni?
Az szép, hogy nem tudod mit szeret enni.
Ti mit szoktatok egyébként csinálni, mert ezekszerint beszélgetni nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!