Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy megértse hogy nekem nem megy a távkapcsolat ?
Nagyon szeretjük egymást a párommal de el szeretne menni dolgozni egy másik országba , ami innen kb 20 órára van . 2 havonta talán tudnánk találkozni . De én ezt nem szeretném, nem szeretnék így élni . Teljesen bele fogok ebbe betegedni . Nekem szükségem van arra hogy minden este mellette aludjak el , hogy ott legyen nekem mindig.
Egyáltalán nem félek attól hogy megcsalna vagy ilyesmi mert a bizalom nagyon erős köztünk és a szerelem is , csak egyszerűen nem akarom minden nap azt várni hogy mikor láthatom és közben belehalni a fájdalomba .
igen ám...de nem tudni meddig kellene várni...
Amúgy bele lehet hülyülni igen. 2 hónapot 6-ot 1 évet?
A várakozás és a bizonytalanság kikészíti az embert főleg, ha vágyódik folyamatosan a másik iránt.
Ha biztos lenne, hogy 6 hónap után ki tudok menni akkor oké.- De semmi sem biztos, és őt....túlzottan ez nem is izgatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!