Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni, hogy a férjem ennyire nincs jól éppen? Teljesen hozzám van kb nőve…

Figyelt kérdés

Szerintem depressziós, alig hagyja el a lakást, itthonról dolgozik, a barátait, a bátyját mindenkit hanyagol, rajtam kívül a környezete is érzi, hogy nincs jól. A bátyja többször átjött már hozzánk, és próbálta kirángatni. Nem jár már el edzeni sem, inkább otthon edz, stb. Ez nagyjából azóta van, hogy új munkája van, amit itthonról végez. Állandóan együtt akar lenni, de nekem ez már kezd túl sok lenni, mert minden reggel, mikor dolgozni megyek, bűntudatot akar bennem kelteni, hogy otthon hagyom. Készülődés közben folyton jön kuncsorogni, hogy jelentsek beteget és maradjak vele otthon, néha már olyan ragaszkodó mint egy kisgyerek, fizikailag nem enged el, csak ölel, mikor indulni készülök. Ha el akarok menni egy barátnőmmel valahová, akkor mindig megkapom, hogy “megint itt hagysz egyedül?”. A tesóm fél éve szült, közben az új lakásukat intézik, úgyhogy szoktam nekik segíteni, de a férjem emiatt is folyton bűntudatot kelt bennem. Kedves, nagyon sok házimunkát csinál, otthon én kb csak főzni szoktam, minden mást ő csinál, de akkor is zavar már ez. Együtt nem is megyünk el sehova, bevásárolni sem. Mindig rendelni kell, mert ne menjek egyedül, ne cipekedjek, stb. Egy időben már abbahagytam a fogamzásgátlót, és elkezdtünk babával próbálkozni, de én elkezdtem újra szedni, mert szerintem jelenleg nem állunk készen egy gyerekre, és felelőtlen dolog lenne így egy harmadik családtagot fogadni.

Nem akar pszichológushoz menni, de tényleg szinte rám van gyógyulva.

Veletek volt már ilyen? Hogyan tudtatok ebből kijönni? 29N

2024. jún. 17. 19:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Pedig itt segítségre van szüksége. Ez nem normális helyzet és ha nem tudod vele megbeszélni akkor előbb utóbb ennek annyi lesz ugyanis meg fog fojtani. Ülj el vele és beszéljétek meg ha lehet, ha nem akkor állítsd kész helyzet elé, vagy változik vagy vége.
2024. jún. 17. 19:27
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Intro
2024. jún. 17. 19:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Az enyém is intro. Sose megy sehova, együtt is dolgozunk. Max néha külön helységben vagyunk de amúgy mibdig együtt és ha kimozdulunk csakis együtt. Engem mondjuk még nem zavar.
2024. jún. 17. 20:06
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Ez nem intro, ez nyomorék.
2024. jún. 17. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem megy pszichológushoz akkor válás lesz a vége. Szóval adj neki ultimátumot, hogy vagy megy és összeszedi magát mert ha nem akkor is kidobod vagy szintén oda jut. Nem normális, hogy bűntudatot akar benned kelteni akármilyen depressziós is. Ezek szerint nem szeret csak egy eszköz vagy számára.
2024. jún. 17. 21:02
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Azt elmondtad neki, hogy újra szeded a tablettát?
2024. jún. 17. 21:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Betegsegtudat. Amig ez nincs meg neki, addig valtozasra esely sincs. Nyilvan tagadni fog mindent, pszichologus szoba se johet es inkabb eldobja a kapcsolatot veled, de ne kelljen a komfortzonajan kivulre mozogni. Lattam mar ilyet, sose lesz jo vege. Ez az ember elromlott, es ha nem kerul szakemberek kezebe, akkor mar nem is fog megjavulni. Az elet legyozte, o meg feladta. Mast kell keresned a leendo gyermeked apjanak, mert o kiiratkozott a versenybol.
2024. jún. 17. 22:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Ő nem hagyja el a kérdezőt.

Fordítva annál inkább igaz lesz.

2024. jún. 17. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!