Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni, hogy a férjem ennyire nincs jól éppen? Teljesen hozzám van kb nőve…
Szerintem depressziós, alig hagyja el a lakást, itthonról dolgozik, a barátait, a bátyját mindenkit hanyagol, rajtam kívül a környezete is érzi, hogy nincs jól. A bátyja többször átjött már hozzánk, és próbálta kirángatni. Nem jár már el edzeni sem, inkább otthon edz, stb. Ez nagyjából azóta van, hogy új munkája van, amit itthonról végez. Állandóan együtt akar lenni, de nekem ez már kezd túl sok lenni, mert minden reggel, mikor dolgozni megyek, bűntudatot akar bennem kelteni, hogy otthon hagyom. Készülődés közben folyton jön kuncsorogni, hogy jelentsek beteget és maradjak vele otthon, néha már olyan ragaszkodó mint egy kisgyerek, fizikailag nem enged el, csak ölel, mikor indulni készülök. Ha el akarok menni egy barátnőmmel valahová, akkor mindig megkapom, hogy “megint itt hagysz egyedül?”. A tesóm fél éve szült, közben az új lakásukat intézik, úgyhogy szoktam nekik segíteni, de a férjem emiatt is folyton bűntudatot kelt bennem. Kedves, nagyon sok házimunkát csinál, otthon én kb csak főzni szoktam, minden mást ő csinál, de akkor is zavar már ez. Együtt nem is megyünk el sehova, bevásárolni sem. Mindig rendelni kell, mert ne menjek egyedül, ne cipekedjek, stb. Egy időben már abbahagytam a fogamzásgátlót, és elkezdtünk babával próbálkozni, de én elkezdtem újra szedni, mert szerintem jelenleg nem állunk készen egy gyerekre, és felelőtlen dolog lenne így egy harmadik családtagot fogadni.
Nem akar pszichológushoz menni, de tényleg szinte rám van gyógyulva.
Veletek volt már ilyen? Hogyan tudtatok ebből kijönni? 29N
Ő nem hagyja el a kérdezőt.
Fordítva annál inkább igaz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!