Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre hogyan reagálnál?

Figyelt kérdés

Barátnőm csodálkozik hogy nem fogy. Tény sokat nem eszik,e szik salátát is ettől várja a csodát.

Csak mondogatja hogy ő nem tud lefogyni..de hogy mikor napi 2 3 jégkrém és puding lecsúszik, meg semmit sem mozog és sokszor nem főtt ételt eszik.

Próbáltam tanácsot adni, meg mozgásra rávenni de nem ment..

Csak nem értem mit háborog..

2024. jún. 17. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyik fülemen be másikon ki.
2024. jún. 17. 16:02
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Megmondanám neki (valószínűleg elég nyersen), hogy csöppet sem csodálkozom, hogy nem fogy, és felsorolnám ezeket az okokat. Aztán, ha máskor is nyavalyog akkor már csak utalnék rá, hogy én megmondtam, de ő képtelen megérteni.

Mondjuk ilyen értetlen nő valószínűleg hosszú távon idegesítene is és szakítanék vele.

2024. jún. 17. 16:06
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Azt ajánlanám, menjen el dietetikushoz meg kezdjen el pl. kalóriabázist használni. Ha az a kombó megvan, akkor meglátja, hogy mi a difi. Valószínűleg azt nem látja át, hogy jelen életmódjában (no mozgás, valszeg ülőmunka, ennyi centihez, ennyi kiló céllal) mennyi kalóriát kellene bevinnie a szervezetébe (és lehetőleg milyen tápanyagokat)... illetve azt, hogy túldimenzionálja, hogy egy főtt ebéd hány kalória, és azt hiszi, ahelyett megehet 3 jégkrémet meg 1 pudingot, mert azok nem annyira laktatóak és kisebb adagok. Pedig nem. Meg van egy olyan érzésem, mellette lecsúszik némi cukros üdítő, ilyen-olyan szirupos latte és / vagy némi alkohol is.
2024. jún. 17. 16:12
 4/6 A kérdező kommentje:

2es inni nem iszik alkoholt.

Ezekhez hozzá jön hogy IRes

2024. jún. 17. 17:00
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
Ehh, bótos gyerek, level♾️
2024. jún. 17. 17:42
 6/6 anonim ***** válasza:
88%
Kiírnék róla gyakorira napi öt kérdést, figyelmen kívül hagyva a válaszokat. A barátnőmnek véletlenül sem elmondva az őszinte véleményem. Az szerintem biztosan segítene.
2024. jún. 17. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!