Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal lányok szoktak hallgatni az idősebb nőkre a párkapcsolatuk miatt?

Figyelt kérdés

Valahogy azt érzem, nem igazán a jóindulat van jelen a tippek között.

Ha meg tényleg szinte tökéletes a kapcsolat, akkor is: majd meglátod, én szóltam előre.

2024. jún. 17. 08:10
 1/9 anonim ***** válasza:
80%
Nem hallgatnak rájuk szinte soha. De ez nem baj, valaki a nehezebb úton tanulja meg a leckét. Persze ez csak akkor igaz, ha az idősebb "tanácsadót" nem a féltékenység és a manipuláció hajtja, hanem a jószándék.
2024. jún. 17. 08:12
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem mert az ilyen jóakarókból inkább a féltékenység beszél.
2024. jún. 17. 08:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Senkisem szokott hallgatni senkire! Mindenki a saját kárán tanulja meg jó esetben, valaki még akkor sem!
2024. jún. 17. 08:14
 4/9 anonim ***** válasza:
52%

Nem. És szerintem ez így van jól. Mindenkinek kell tanulnia a saját bőrén is, egészséges dolog hibákat elkövetni. Kivéve nagyon súlyos eseteket, nyilván, de a legtöbb olyan eset, amikor az idősebbek hajlamosak beleszólni, nem ilyen eset (nem durván bántalmazó kapcsolatok). Illetve vannak idősebb nők, akik pitiáner dolgok miatt szólogatnak be, vagy kifejezetten buta tanácsokat adnak. Ilyen pl. a "becsüld meg ezt az embert, akkor is, ha megcsal, mert legalább nem ver", meg a "milyen tróger ez, hogy nincsen diplomája / ilyen meg olyan autója".

Én sem hallgattam a szüleimre az első kapcsolatommal kapcsolatban, és nem bántam meg. Nem amiatt mentünk szét, ami miatt anyukám makogott anno (ő pont az a típusú ember, aki nem érti, hogy nem mindenki úgy gondolkodik, ahogy ő, és nem mindenkinek az a megfelelő / jó, ami neki).

2024. jún. 17. 08:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok de osztom 4# véleményét.
2024. jún. 17. 08:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki anélkül osztogat tanácsokat, hogy bárki felkérte volna vagy fizetett volna érte akkor az valószínű hasztalan hülyeségekkel tömné a fejed amúgy is.
2024. jún. 17. 08:43
 7/9 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is próbálták osztani az észt, és nem tudom, miért egyébként, a tanácsadóknál jobb párkapcsolati életem van és volt még akkor is, amikor próbáltak tanácsot adni :D

Nem hallgattam rájuk. Olyan dolgokat mondtak, ami a személyiségemmel teljesen ellentétes, de megpróbáltak "átnevelni", vagy nem tudom, megváltoztatni. Hogy egy nő így-úgy viselkedik, nem harsány, nem úgy öltözik, mint én, stb. Nekem már ezek szerint 17-19 évesen is több eszem volt, mint nekik, hogy tudjam, mindenki más, és hozzám illő párt nem akkor találok, ha úgy viselkedek, ahogy szerintük egy NŐ teszi.

2024. jún. 17. 09:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem fogadtam el soha fiatal koromban sem ismerős, sem idősebb nőrokon tanácsát, mert ők már “öregek”, mit is értenek ehhez, én nyilván jobban tudom 😀 Hát nem tudtam jobban, és harmincas éveim közepén én is osztogatnám a tanácsokat, de inkább nem teszem. Mindenki a saját bőrén tanulja meg úgy is. De persze a korral nem feltétlenül jár élettapasztalat és érzelmi intelligencia, ezért baromi nehéz kiszűrni hogy honnan jön a valódi segítő szándék és honnan a “savanyú a szőlő” vénlány rosszindulat.
2024. jún. 17. 09:35
 9/9 anonim ***** válasza:
64%
Meghallgatom a tapasztaltabbat, de mivel 2 egyforma kapcsolat nincs, így nem húzok párhuzamokat. Majd én mérlegelem, hogy igaza van-e vagy se az adott szituációban.
2024. jún. 17. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!