Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők a lányuk idősebb párját van hogy pozitívan fogadják?
Létezik olyan hogy nem negatív az érzésük egy ilyen fura kapcsolattal?
Amikor a lányuk párja a szülőkkel egyidős, szóval ilyen beteges az egész.
# 2
olyan esetre gondolok amikor mondjuk te 20 éves vagy, a párod pedig 40
26 voltam amikor összejöttünk. 18 évvel idősebb a párom. Anyunál 5 évvel fiatalabb.
2-es voltam
A vejem 56 éves, hárommal fiatalabb nálam és a 31 éves lányommal ragyogóan megvan. Jól élnek, tíz éve együtt . Nekem ez a lényeg, nem más !
Bármely szülőnek az a lényeg, hogy gyerekének jó élete legyen más nem fontos !
Ha már felnőtt, nagykorú akkor nem hinném, hogy a szüleinek az áldásukat kellene adni arra, hogy ki a lányuk párja. A szülők a véleményüket elmondhatják, de a döntés a lányé.
Persze egy embert nem az életkora alapján kellene megítélni hanem a személyisége, viselkedése alapján. Azt meg inkább a lány tudja, hogy milyen a párja, ő ismeri jobban.
Anyum 19 volt, apám 30, amikor megismerkedtek.
Nagymamám először ellene volt, de hamar belátta, hogy ez az ő dolguk, és anyum vele boldog. A továbbiakban családként kezelte apámat, nagyon jó volt a kapcsolatuk.
"fura kapcsolat ... beteges az egész"
Ha te fogalmazol így, akkor neked nem tetszik/való egy ilyen kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!