Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak most?
1 hónappal ezelőtt megismerkedtem egy 35 éves nővel. Én 25 vagyok. Lefeküdtünk, majd megegyeztünk abban, hogy semmi komoly nem lesz köztünk, csak összejárunk, és hébe-hóba elmegyünk kettesben valahová. Ő ki is emelte, hogy tőlem egyáltalán nem akar semmi komolyat, hanem ez addig fog tartani köztünk, amíg valamelyikőnk nem kerül kapcsolatba. Neki mellesleg még van egy 10 éves gyereke is.
Én végig ebben a tudatban éltem, úgyhogy mellette ugyanúgy csajozgattam, és lefeküdtem nőkkel. Az elején ő is mesélt az ő kalandjairól. Viszont tegnap meg rámírt, hogy igazából én vagyok az akit ő keresett idáig, és hogy mi most akkor együtt vagyunk? Meg hogy ő szeretné komolyabban is. Illetve megjegyezte, hogy én milyen rendes vagyok, hogy nem beszélek más lányokkal... Hát szólni alig bírtam. Most én érzem magam full szarul, mert más lányokkal is találkozgatok. De az elején tökre nem ezt beszéltük meg.
Szerintetek mit csináljak most ezzel a helyzettel?
Ha jót akarsz magadnak és nem marionett báb lenni, akkor minél előbb szakítás,mindenhonnan törlés.
Egyébként pedig nem ártana, ha bírnál a farkaddal- sok gondot előzhetsz meg.
Férfiként írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!