Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek. Félek ettől az egésztől. Mi tevő legyek?.
Van egy kapcsolatom. 12 éves már.
És lett egy kisfiunk aki 5 éves. Nagyon jó volt eddig a kapcsolatom a férjemmel. De már lassan 3 hónapja lekezelő, undok, és én épp ezért nem szeretnék vele testi kontaktus folytatni.
Nagyon sokat dolgozik, naponta 15-16 órázik, és még szombaton is megy 12 orázni. Sokszor azt érzem hogy munkának el. Egyszerűen semmi program nincs, de még egy normális beszélgetés sem.
Ha beszélünk is akkor állandóan azzal jön hogy a kollégái milyenek, és hogy hogyan csesztek ki vele. De azt nem kérdezte meg hogy hé te majom neked milyen napod volt?. Hogy érzed magad?. Sokat dolgoztál?.
Semmi.
Pl ma is voltam vásárolni a kicsivel, és ki jött értünk mert esett az eső.
Olyan megszólítása volt én felém, hogy úgy nézek ki mint egy putris cigány. Mert szétrepedt a cipőmnek a sarka.
Nagyon rosszul esett ez.
Még hogy úgy nézek ki mint a varacskos diszno.
Mert ugye 165 cm vagyok,és 90 kg. Sajnos nem megy le. Sehogy sem.
És eddig nem bántott szavakkal, de most igen.
Szerintetek mit csináljak?.
"És ezt ma megkozoltem neki."
A megközölni az egész mást jelent. De vess meg érte, de ha az én párom lennél és 165 centiddel 90 kiló, nekem nem lenne igényem veled a szexre, megoldanám máshogy, vagy mással.
13-as. Köszönöm az őszinteséged. Tényleg valahogy nem esett jól, de van benne valami.
Sajnos nem azért tudok lefogyni, mert nem akarok, vagy nincs hozzá kedvem, hanem egyszerűen nem megy. Nem tudok fogyni még 1 kg sem.
15# Elméleted szerint, arra buzdítod a kérdezőt, hogy koplaljon. Te agybeteg, kb. olyan szinten lehetsz, mint a Schobert Norbi, az példálózik egy tragédiával, remélem az rémlik, hogy ott azért fogytak le az emberek, mert nem kaptak enni, kínozták és éheztették őket.
Ha éhezéssel fogyja le, 1 kimerül és visszajönnek a kilók a jojó miatt duplán, 2 beteg lesz, mert kiürül.
Kedves Kérdező, ha eltávodsz a bántalmazó férjedtől, akkor majd figyeld meg, hogy magától megindul. Ugyanis a feszültségre lelkileg így véded magad. Valószínűleg te is undorodsz a férjedtől ugyanis a felhalmozott háj igazából egy védelmi páncélt képez.
És teljesen mindegy, hogy ő milyen alkat a lelke undorító! Aki így beszél a gyereke anyjával az egy utolsó retek proli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!