Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek besokallni sz egésztől?
Állandóan van vlmi barátnőmmel. Hol segíteni vagy tanácsot kell adni neki, hol az egészségével vannak gondok és azért kell orvos után rohangálni. Vlmiert Állandóan nyöszörög.
De én ebben sehol nem vagyok,mert jelen szituban az én dolgaim meg sem említem,mert ez is elég..
De kezd sok lenni hogy az ő oldaláról is csak a gondok..
Ha csak nyűgnek, tehernek látod a barátnőd, akkor mindkettőtöknek jobb lenne, ha szakítanál.
De nem fogsz, inkább kiírsz még egy kérdést meg még egyet, mert neked meg ez a panaszkodás a lételemed, ezért kelsz fel minden reggel, hogy siránkozni tudj.
Valójában te nagyon is élvezed, hogy ilyen a párod.
Te meg itt nyöszörögsz állandóan.
Amúgy meg szerintem azèrt van annyi baja, mert akkor legalább foglalkozol vele, mert amúgy le se szrod. Max bele kötsz valamibe, amit te máskèpp csináltál volna.
Amúgy nem èrtem, ezek a dolgok mindennaposak egy kapcsolatban, mi a túrótól sokallsz be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!