Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdek besokallni sz egésztől?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek besokallni sz egésztől?

Figyelt kérdés

Állandóan van vlmi barátnőmmel. Hol segíteni vagy tanácsot kell adni neki, hol az egészségével vannak gondok és azért kell orvos után rohangálni. Vlmiert Állandóan nyöszörög.

De én ebben sehol nem vagyok,mert jelen szituban az én dolgaim meg sem említem,mert ez is elég..

De kezd sok lenni hogy az ő oldaláról is csak a gondok..

2021. okt. 26. 23:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld ezt meg vele. Csak az fog segíteni
2021. okt. 27. 00:19
 2/7 FoxtrotLidérc ***** válasza:
46%
Te... Nem az exemmel vagy együtt véletlenül? :D
2021. okt. 27. 01:03
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Arról senki nem tehet, hogy gondok akadnak az egészségével. Ha van egy társad, akkor nyilván neki is voltak/vannak/lesznek problémái, nem csak neked. Ha ezt nem bírod megérteni, sőt, tovább megyek, még zavar is, akkor neked szerintem jobb lenne az egyedülálló életmód.
2021. okt. 27. 07:27
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Ismerős szituáció, mindig talál valamit, ami fontosabb a te gondjaidnál, ha beteg vagy ő sokkal rosszabbul érzi magát. Ha elmondanád, hogy telt a napod a szavadba vág és ő kezdi sorolni a gondjait. Eszébe sem jut, hogy neked is lehet megoldandó feladatod, nem kérdezi ő miben segithetne neked, csak a saját kis világával van elfoglalva. Nem tudom mi okozza ezt egy embernél, de én éveken át játszottam a pótanyát a férjem mellet, teljes elnyomásban, bármit tettem kevés volt neki, mindig talált újabb panaszt. Válófélben vagyunk. Nem tudom tovább cipelni a vállamon a világfájdalmát, annak tudatában, hogy akár boldog is lehetne, ha az akarna lenni. De nem akar. Soha semmi jót nem talál az életben, aminek örülni lehetne.
2021. okt. 27. 07:47
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

Ha csak nyűgnek, tehernek látod a barátnőd, akkor mindkettőtöknek jobb lenne, ha szakítanál.

De nem fogsz, inkább kiírsz még egy kérdést meg még egyet, mert neked meg ez a panaszkodás a lételemed, ezért kelsz fel minden reggel, hogy siránkozni tudj.

Valójában te nagyon is élvezed, hogy ilyen a párod.

2021. okt. 27. 08:10
 6/7 anonim ***** válasza:
88%

Te meg itt nyöszörögsz állandóan.

Amúgy meg szerintem azèrt van annyi baja, mert akkor legalább foglalkozol vele, mert amúgy le se szrod. Max bele kötsz valamibe, amit te máskèpp csináltál volna.

Amúgy nem èrtem, ezek a dolgok mindennaposak egy kapcsolatban, mi a túrótól sokallsz be?

2021. okt. 27. 10:25
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez igen b...meg! Azert rinyalsz, mert torodni kell a társaddal
2021. okt. 27. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!