Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők titeket is ellenőriz a párotok?
Annyi munkát csinálunk amennyit tudunk. Támogatjuk és dicsérjük a másik elvégzett munkáját. Ez a normális.
27N
Ez nem pár! Rosszul fogalmazol ő a főnököd. Egy kontroll mániás vagy nárci kisfiú, aki szóvá teszi, hogy miért nem foglalkozol vele.
A kontroll a beszologatás a figyelem nekik létkérdés. Millió videót találsz a témában.
Nem, ugyanis amíg én pl. mosogatok, ő porszívóz, vagy fordítva. Egyszerre csináljuk a házimunkát, elosztva egymás között. Így hamarabb készen van és utána lehet közös, jó programokat csinálni.
Elsőre meg kellett nevelni, nem értette, miért nincs soha kedvem semmihez (amíg én egyedül csináltam mindent). Kipróbáltuk, neki hogy megy egyedül, természetesen munka mellett, ugyanis én is dolgozok minden nap 8 órát szalagon. Azóta egy szava sincs, ha valami nem tökéletes. Meg kell őket nevelni, ez nem 2. mamahotel.
Egy normális kapcsolatban ilyen nincs. Ugyanis egyenrangúságra, együttműködésre épül, jó eséllyel tartalmaz szeretetet. Ebből következik, hogy ha szeretem a másikat, akkor nem igáslónak használom és alapból nem használom és nem irányítom.
Kedves Kérdező, ez nem partner kapcsolat ez alá-fölé rendeltségi viszony, amikor ez elfogadható szülő-gyerek, főnök-alkalmazott, börtönőr-rab.
Kérdésedre a válasz ezt nem lehet és nem is kell kezelni, alapjaiban nem értitek a kapcsolat nem lehet hierarchikus. Azért vagyunk együtt, mert szeretjük egymást és senki nem irányít senkit, ha két érzelmileg felnőtt ember van benne.
Itt nincs igazán jó válasz,
mert mindketten éretlen felnőtteknek látszó gyerekek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!