Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők titeket is ellenőriz a párotok?
Nekem ma ért véget a vizsgaidőszakom.
Főállású munka mellett csinálom a sulit (ráadásul jogot, nem könnyű). Mondtam itthon, hogy végre kicsit megpihenhetek most, erre megkaptam, hogy inkább a házimunkát kéne behozni.
Igaza van, az is fontos feladat, de bocsánat hogy munka előtt-után is tanultam, napi 2-4 óra alvást engedhettem meg magamnak...
Nem.
Miért gondolod hogy ez normális? 🫣😱
Felnőtt emberek vagytok, nem? Elvileg mindenki elvégez egy picit, amennyit épp bír, és nagyjából rendben lesz a ház. Max gyerekeknek kell ilyen szigorú beosztást tartani, vagy egy munkahelyen, ahol fontos a higénia.
Na de otthon?!
Nálunk legalábbis ezek természtek. Néha a feleségemnek van több energiája, néha nekem. Néha én vásárolok, ő főzi meg, néha fordítva. Van, hogy én viszem le a szemetet amíg a párom elmosogat, néha ő mos ki és én teregetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!