Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők titeket is ellenőriz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők titeket is ellenőriz a párotok?

Figyelt kérdés
Pl mennyi házimunkát, kerti munkát csináltatok meg egy nap? Ha nem sikerült valamit elvégezni akkor szóváteszi? Vagy ha sporttal töltötök heti 2x1 órát megjegyzi, hogy szórakozz csak, velem ne is törődj? Ha van valaki ilyen helyzetben, hogy kezeli a beszólásokat emiatt?
2024. jún. 11. 20:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%

Nekem ma ért véget a vizsgaidőszakom.

Főállású munka mellett csinálom a sulit (ráadásul jogot, nem könnyű). Mondtam itthon, hogy végre kicsit megpihenhetek most, erre megkaptam, hogy inkább a házimunkát kéne behozni.

Igaza van, az is fontos feladat, de bocsánat hogy munka előtt-után is tanultam, napi 2-4 óra alvást engedhettem meg magamnak...

2024. jún. 11. 20:48
 2/21 anonim ***** válasza:
97%
Egyszer mondott volna bármelyik ilyet és röpült volna.
2024. jún. 11. 20:50
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Kontrollmániásakkal nem teszem magam.
2024. jún. 11. 20:56
 4/21 anonim ***** válasza:
96%

B.b.sz.n.a.

N

2024. jún. 11. 21:02
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
nem
2024. jún. 11. 21:11
 6/21 anonim ***** válasza:
96%
Én férfi vagyok, de hányingerkeltőnek tartom az ilyesmi viselkedést.
2024. jún. 11. 21:11
 7/21 anonim ***** válasza:
94%

Nem.

Miért gondolod hogy ez normális? 🫣😱

Felnőtt emberek vagytok, nem? Elvileg mindenki elvégez egy picit, amennyit épp bír, és nagyjából rendben lesz a ház. Max gyerekeknek kell ilyen szigorú beosztást tartani, vagy egy munkahelyen, ahol fontos a higénia.

Na de otthon?!

Nálunk legalábbis ezek természtek. Néha a feleségemnek van több energiája, néha nekem. Néha én vásárolok, ő főzi meg, néha fordítva. Van, hogy én viszem le a szemetet amíg a párom elmosogat, néha ő mos ki és én teregetek.

2024. jún. 11. 21:18
 8/21 A kérdező kommentje:
7-es ti igazi társak vagytok! Maradjon mindig így!
2024. jún. 11. 21:25
 9/21 anonim ***** válasza:
95%
Kj is baxnán igen hamar 🤣🤣😂
2024. jún. 11. 21:28
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ellenőriz😃 Megcsinálunk amennyihez kedvünk van épp, mind a ketten, amúgy jobban érdekel mindkettőnket a közös kikapcsolódás. Így is rend van szerencsére, mert kisebb lakás, de nem központi téma a házimunka. De ha külön hobbizunk épp, abból sincs hiszti.
2024. jún. 11. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!