Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legjobb barátnőm miért hoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb barátnőm miért hoz ilyen döntést?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm 27 éves, már 7 éve együtt van a párjával de mostanában ellaposodott a kapcsolatuk csak megszokásból vannak együtt.

A barátnőm közben megismerkedett a neten egy sráccal akivel akar is találkozni csak az a srác kikötése hogy mindennap szeretkezzenek cserébe mindent megad neki és a barátnőm egy ilyenért szakítani akar a mostani párjával. Ez normális?

2024. jún. 9. 12:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nagyon jól teszi ha szakít és nem lép félre.
2024. jún. 9. 12:04
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem szereti, kívánja a párját.
2024. jún. 9. 12:05
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolat elején nekem is majdnem mindennapos a szex, de érdekes, hogy a fickó nyíltan kimondja neki, ő meg belemegy úgy, hogy nem is találkoztak még, csak fognak. Most nem szívesen mínősítek senkit mert nem tudom a kontextust annyira, de azt tudom elképzelni, hogy a jelenlegi párkapcsolatából nagyon kiégett, így nem feltétlen zavarja, hogy szexre hajt a másik faszi, csak ne a jelenlegivel kelljen.
2024. jún. 9. 12:08
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Jobb mint összeházasodni és gyereket szülni egy olyan férfinak akit amúgy már nem szeret. Majdnem 30 évesek vagytok, pont most van itt az ideje annak, hogy döntsön arról, hogy kell-e neki a régi kapcsolat, vagy sem.
 5/19 anonim ***** válasza:
24%
Aranyásó nőszemélyeknél normális.
 6/19 A kérdező kommentje:

Tényleg rossz a régi kapcsolata, de ettől az újtól féltem őt. A faszi tényleg csak a szexre hajt úgy jön ki a beszélgetésből már az első találkozásnál le akar vele feküdni.

Aztàn olyanokat ír neki hogy feleségül veszi meg hogy a nyáron elmennek együtt Görögbe. Nekem ez annyira felszínes, nem kibeszélni akarom őket csak olyan fura ez az egész helyzet

2024. jún. 9. 12:12
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
#6 Mert ezek a beetető dumák, gondolom barátnőd ott olvadozik hogy jajjj milyen izgalmas a faszi. Aztán majd párszor megdugja és koccol.
2024. jún. 9. 12:16
 8/19 anonim ***** válasza:
93%
Igazából a barátnőd nagyon buta, szóval én drukkolok is, hogy rendesen ki legyen használva és padlón legyen, majd sírjon a volt barátjának hogy milyen rossz nélküle de neki meg már nem fog kelleni. Remélem ez mind megfog történni.
2024. jún. 9. 12:17
 9/19 A kérdező kommentje:
Kedves 7es! Én is félek ettől már mondtam barátnőmnek hogy ezek csak üres szavak hogy megdugja, de nem hiszi el
2024. jún. 9. 12:18
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
A barátnődben legalább van annyi, hogy előbb szakít a mostanival. Szerintem egészen korrekt, ami qrva nagy ritkaság ebben a buźi, tiktokos, instagramos, félrebaßós világban...
2024. jún. 9. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!