Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmet csalják vissza a bántalmazó kapcsolatába a " legjobb " barátai, mit tudok tenni?
Közel 10 évet töltöttek együtt, a pasas az utolsó éven megbetegedett, nem dolgozhatott.
Folyamatos terrorba tartotta, állandó veszekedések, dobálások...
Mi úgy jöttünk össze, hogy szeretője voltam, örülten szerelmes voltam bele, idő közben 4x próbáltam szakítani vele de nem hagyta, ő képtelen volt kilépni, egy fél év kellett hozzá, hogy észbe kapjon...
Ma látogatta a meg a közös barátaikat, és elsorolták, hogy a volt pár illető a halálán van miatta, fogadja vissza stb.
Elmondása alapján nem akar visszamenni, de kételkedem ebben.
Én téged inkàbb balek làbtörlőnek làtlak.
Növessz tököt és dobd ki a szemetet az életedből.
3: Falu bikája meg a s*ggem! XD Egy beteg gyászkoporsó ez, nem pedig veszélyforrás...
Kérdező: Csapj az asztalra, és zavard el a nyomorultakat a barátnőd közeléből. Más kérdés az, hogy akarsz-e együtt lenni egy olyannal, aki az első szíre-szóra rohan vissza oda, ahol csak a sz*rt kapta. Nem gondolom, hogy nagy kár lenne érte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!