Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónap után tényleg azt hitte, hogy engedem, hogy hozzám költözzön, normális az ilyen lány?
Éppen lakásvásárlásban voltam az ismerkedésünk alatt, (még mielőtt nekem jönnétek, nem nem vagyok gazdag, hitelre vettem egy sima lakást egy megyeszékhelyen)
A lány akivel még nem is mondtuk ki, hogy együtt vagyunk, - azt hittem csak poénból, de mondta, hogy akkor rendel néhány dolgot, és majd berendezi a lakást.
Azt hittem poénkodik, erre bejelenti, hogy 190 ezer forintért rendelt ilyen kacatokat, még nem is valamilyen hasznos berendezést, de a lényeg, mondtam neki, hogy ide most biztos, hogy nem fogsz költözni ez 1000%, mondtam, hogy küldje vissza a kacatjait, mert nincs szükségem rájuk.
Ezen összevesztünk, letiltott, azóta minden Instagram sztorijában engem szaroz 😂
Mégis mit gondol az ilyen ember, hogy majd tényleg 1 hónap után azt mondom, hogy persze gyere költözz ide nyugodtan vagy mi? Nem is tudom, hogy egy ilyen emberrel miért tudtam szót érteni.
Kavartam én is olyan csajjal, aki túl volt a 30. évén, de egész életében kb. 4 hónapot élt egyedül. Ahogy apránként összeraktam a beszélgetéseink során, az élete úgy zajlott, hogy:
"Hát ott laktam a Bencénél, aztán szakítottunk, összejöttem a Marcival, kiköltöztem hozzá Csepelre, aztán amikor a Sanyival egymásra találtunk, kibérelt egy lakást Újbudán, és odaköltöztem..." Amíg van balek, addig lesznek ilyen csajok. A fő, hogy nem kell becsicskulni nekik, hanem normális lányokat kell keresni.
Nyugi én még mindig megkapom, hogy megvan a lakás márcsak barátnő kell.
Valóban. Egy olyan akinek szintén megvannak ezek a dolgok. Megtehetem, hogy válogatok. Egy nincstelen már kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!