Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig normális a volt feleséggel közös dolgokat nézni? Vagy nem gáz?
3 hónapja ismerkedtem egy sráccal, 1 hónapja pedig együtt is vagyunk. Az a helyzet, hogy volt 10 évig egy felesége, de már külön váltak 1,5 éve. A nő akart elválni(papíron még házasok), de külön költözött 1,5 éve már. Van 2 gyermek. Viszont a párom a házában kb mindent megtartott,esküvői képek, biszbaszok, sokminden ami nekem fura. Nekem a 16.5 éves kapcsolatom után semmim sincs kitéve pedig nekem is van 1 gyermekem. Én gondolom csak úgy, hogy ezeket nem kell belevinni egy új kapcsolatba?
Illetve van egy olyan szitu is náluk, hogy a párom tetkót akart a gyerekekről és van egy kisfiú is akit ő nevelt de nem ő az origi apa, és azt mondta azért nem tetoválja fel mert a volt felesége mondta neki, hogy ne… Kicsit azt érzem, mintha, még lenne ott valami érzelem, vagy rosszul? Mert odavan ertem, azt is érzem, vagy valaminolyasmi, csak ezek meg fura dolgok.
Jaj barátom ilyen hogy nyomokat keres meg zavarja. Tiszta idegesito.
Bakker ha elmegy vki attol illetve egy szakítástól még nem kell "lakásfelujitást" is csinálni. Ha ezer évig elfért egy kép a falon az ex miatt attól még minek dobnám ki.
En pont forsitva gondolom a barátom se érti mondjuk:
Hogy szerintem az dobálgat égetget szakítgat el takarít bármit az exe után akit meghatja a szakítás. Tehát pont ott van érzelmi többlet ahol tesznek az ex miatt. Mert az ex lelépett. Mert vége van. Nálam nincsenek mertek sem exek miatt.
Semmi nincs amit én azért tennék MERT az ex
Vagy MERT az exé
Nálam ez nem létezik szakitás után.
Értelek amit mondassz, de nem erről beszéltem. Ő 1 évig tepert még(karácsonyig), hogy visszakapja a nőt.
Furcsa, hogy ad a véleményére még(tetkos dolog)
Én sem égettem el a dolgokat, amikor 16,5 év után elköltöztem a pasimtól, csak egyszerűen nem az életem része már és elmúltak az érzelmeim, hiába van egy csoda kislányunk.De én nem szívesen nézegetném a “volt” feleséget a falon meg a dolgaikat sokáig… Értelek, hogy vannak olyanok akiknek ez nem gond
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!