Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig normális a volt feleséggel közös dolgokat nézni? Vagy nem gáz?
3 hónapja ismerkedtem egy sráccal, 1 hónapja pedig együtt is vagyunk. Az a helyzet, hogy volt 10 évig egy felesége, de már külön váltak 1,5 éve. A nő akart elválni(papíron még házasok), de külön költözött 1,5 éve már. Van 2 gyermek. Viszont a párom a házában kb mindent megtartott,esküvői képek, biszbaszok, sokminden ami nekem fura. Nekem a 16.5 éves kapcsolatom után semmim sincs kitéve pedig nekem is van 1 gyermekem. Én gondolom csak úgy, hogy ezeket nem kell belevinni egy új kapcsolatba?
Illetve van egy olyan szitu is náluk, hogy a párom tetkót akart a gyerekekről és van egy kisfiú is akit ő nevelt de nem ő az origi apa, és azt mondta azért nem tetoválja fel mert a volt felesége mondta neki, hogy ne… Kicsit azt érzem, mintha, még lenne ott valami érzelem, vagy rosszul? Mert odavan ertem, azt is érzem, vagy valaminolyasmi, csak ezek meg fura dolgok.
Inkább neked szia.
Van egy pasi 3 honapja de már az egész lakását életét kisajátitanád.
Úgy gondolom, hogy ezek olyan jelek, amik egyértelművé teszik, hogy az ex még nem ex. Így viszont inkorrekt a pasi részéről új kapcsolatba kezdeni.
Pótkerék nem lennék, én nem folytatnám így tovább a kapcsolatot.
Mégis mik azok a biszbaszok? Esküvői képek hol vannak, a fiókban?? A biszbaszok hol vannak? Nem fogalmazol pontosan... így nem is mondasz semmi érdemi infót.
Ezt a tetoválós részt meg nem értem. Oké, nem tetováltat, mert a nő mondta, hogy ne, a nő saját gyerekéről, ha jól értem.. ettől meg nem biztos, h szerelmes belé, csak figyelembe vette, amit kért...
Ki vannak téve a házban a falra a polcra. Esküvői biszbaszok, ajándékok a neveikkel, képek, családi fotók…ilyesmik. Van nagy boroshordó is amin a neveik vannak meg forever meg ilyesmi, gondolom az is esküvői ajándék.Nem tiltani akarok, csak tapasztalatokat, hogy ki hogy éli ezeket meg. Nekem fura. Főleg az apróságok amiket nem tesz el valahova.
A gyermek része(tetoválásban)…ő nevelte 2 hónapos kora óta a kisfiút, mert az igazi apja le se szarta a kisfiút sajnos. Emiatt akarta őt is feltetováltatni a lányokkal együtt, de amikor nemrég mesélte a feleségének, hogy megy tetováltatni épp, a felesége mondta neki, hogy őt ne tetováltassa fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!