Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki melyik típust szereti jobban? És ezt miért csinálják?
1. Ha a barátod folyton a nyakadon lóg,ölel,csókol,fogja a kezed stb örülsz ha levegőhöz jutsz.Mindig találkozni akar veled stb.Mindenhol megcsókol fél világ tudja hogy jártok.(oké hogy örömünkben kitapétáznánk a házakat is hogy járunk valakivel de szerintem ez már túlzás lenne a srác részéről)
És miért csinálják ezt?Félnek hogy elveszítenek vagy mi?Vagy csak jól esik nekik ha hozzáérnek a barátnőjükhöz?
2.Aki tömegben nem csókol meg,csak ha így barátokkal vagy kettesben vagytok.Nem mindig mentek kézenfogva pl ha hideg van és zsebbe van a kéz van ha meleg van és izzad vagy csak úgy egymás mellett mentek.És csak szájrapuszit ad nyilvános helyen,tömegben.De megölel sokszor.És ők miért csinálják?Azért nem lógnak a nyakunkon mert bíznak bennünk és tudják hogy szeretjük?
Milyen ,,csoportjai" vannak a srácoknak ilyen kapcsolat téren?=)A lányoknak?^^
te biztos az előző kérdező leány vagy..:)
szerintem a 2.) a normális... amikor alkalom van rá, és hangulat akkor bújós üzemmódba kapcsol. máskor meg mint egy figyelmes, udvarias, szerelmes barát.
az 1es annyit szeretgeti az illetőt, hogy az már "teher".
megfojtja a kapcsolatot:)
izzadó kéz és nem fogjátok meg egymásét?:( hm hm hát ti tudjátok:)
a fázó kéz a zsebbe dolgot is meg lehet oldani:))
és akkor még hozzá lehetne tenni a 3.) csoportot aki ha kell ha nem léptem-nyomon lekap, aládnyúl, felfal.
aztán a 4.) aki még kettesben sem meri/tudja/akarja kimutatni mit érez. (ölelés stb)
sztem ez a 4kategória a legtöbb srácot lefedi
elég hülye és lényegtelen kérdés.
Konkrétan én frászt kapok azoktól az emberektől, akik nyilvános helyen úgy viselkednek, mintha a hálószobában lennének.
Hogy miért csinálják? Minden ember más, mindenki máshogy mutatja ki az érzelmeit. Nem kell mindenben logikát keresni, egyszerűen valaki ilyen, valaki olyan.
21/L
Nekem is inkább a 2. jön be. Az első már túl sok, a 2.-at meg meg lehet érteni. Ha tél van és kesztyű van rajtunk és még úgy is fázik a kezünk, mi is zsebbe rakjuk, vagy ha meleg van és érezzük hogy csúszik le a kezem az izzadságtól, akkor sem, de emelett sűrűn megöleljük egymást, van hogy átfogja a derekam és úgy sétálunk. A másik meg az hogy senki nem kíváncsi rá hogy hogy nyaljuk -faljuk egymást, és ezt tiszteletben tartom, amit el lehetne várni mástól is, mert néha undorító mikor a buszon tőlem 1 méterre majd megeszik egymás fejét :D vagy mikor hallom egész úton a cuppogást. Szerintem a 2. sokkal normálisabb mint az első, én is ilyen vagyok és a párom is.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!