Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet utálni valakit 5 év után?
Figyelt kérdés
Több mint egyéve különalszunk, válásról szó sincs. Tudom hogy valamilyen szinten szeret, de nálam ez a vonat már rég elment. Volt egy hosszú betegségem ami hálistennek elmúlt, de nagyon megviselt a gyógyulás folyamata, depressziós is lettem, a párom meg nem volt mellettem amikor igazán szükséges lett volna rá, mert dolgozott. Egyrészt megértem mert betegen én nem tudtam dolgozni, és ö volt a kenyérkeresö. De nagyon egyedül hagyott és sose tudtam újra megbizni benne. Csak egy békés együttélést akarok már, semmi lélektársi szint meg ilyen marhaságok. Néha viszont random odajön hozzám kanosan hogy “mégmindigszépnek talál” meg hasonló büvös mondatok, de nekem gusztusom sincs hozzá. (Plusz a gyógyszeremnek egyik mellékhatása is a csökkent libidó). Olyan mintha egy idegen lenne, ez talán a legjobb leírás. Azt se tudja hogy reggel kávét vagy teát iszom. Nem értem saját magamat, tényleg meg lehet utálni valakit ennyire 5 év után csak mert nem volt mellettem amikor kellett volna?2024. jún. 2. 04:15
11/12 anonim válasza:
De akkor meg jó volt az ingyen pénztárca, mikor beteg voltál, mi? Miért nem költöztél külön, mikor dolgozni ment, ahelyett, hogy veled lett volna? Ha ez neked nem felelt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!