Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy utcán/tömegközlekedésen leszólítottál valakit/leszólított valaki?
Hogy történt, miért tetted, mit gondoltál stb.
Kíváncsi lennék ilyen történetekre :)
Engem buszmegállóban szólított le egy fiú. Előtte sosem történt ilyen velem. Beszélgettünk, meg akart hívni egy kólára de nem fogadtam el. Bejelöltük egymást facebookon. Ennyi volt.
N
Engem is szólítottak már le.
Legutóbbi eset: egy nem túl okos/jóképű pasi próbálkozott beszélgetni. (az elején még nem flörtölt) Nem akartam azzal indítani, hogy bocsi, de férjem van,mondván: lehet, hogy csak unatkozik a hosszú út alatt és beszélgetne, én meg nem akartam bunkó lenni, hogy azonnal elzavarom. Természetesen csak baráti alapon hallgattam, semmi félreérthető jelet nem küldtem. Tűrtem, hogy szapulja a munkám és fényezze magát, de az első csajozós duma után finoman megemlítettem a férjem. A pasi olyan szinten kiakadt, hogy csak pislogtam. Megváltás volt, amikor átült a busz másik végébe. Még én éreztem magam kellemetlenül, hogy milyen szemét vagyok...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!