Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri vele maradni?
2 éve vagyunk egyutt a parommal
en 20,ő 25.
mar a kapcsolat elejen sem egyeztunk,mert semmi kozos program es mindig csak a tv,fekvés a fontosabb neki.
4 honapja koltoztunk ossze
semmi kozos program,intimitás nulla
programok,kozos ido egyaltalan semmi
es leulok megbeszelni vele es ul es nem erti mit beszelek?!!! szerinte minden jo.
szerintetek erdemes varnom,kuzdenem a kapcsolatert?
Látszik, hogy nem a megoldásra fókuszálsz, hanem kb. az a cél, hogy megsimogassuk a buksid, hogy igazad van, és legközelebb nagyobb magabiztossággal b.szogasd.
Igen, igazad van, de ha menni szeretnél kimozdulni, pörgősebb életet élni, akkor keresnél olyat, aki szintén ezt akarja. Szerintem te is otthon szeretsz ülni, csak emiatt kevesebbnek érzed magad azoknál, akik nem, és a csávódra vetíted ezt ki. Ő legalább önazonos.
A megoldás nekem mi lenne?
az hogy elmegyek innen,nagyon is jol tudom
es azon is vagyok .
nem kell engem itt baszogatni mert feltettem egy kerdest
van pont eleg eszem hogy eldontsem hogy ez amiben vagyok k*rva szar jol erzem,de mivel senki sincs mellettem csak o volt nekem,ezert kertem itt tanacsot hogy jol gondolkozok e.
koszi ,sziasztok.
Ne aggódj jól gondolkodású. Velem meg a barátom szakitott nem rég,de valamilyen szinten nem is bánom,mert ő is egy magának való lény volt. Mindig csak filmezni akart,meg alig jött valahova,fáradtságra fogta. Nagyon nehéz,mert hosszú ideig szinte már összenőttünk.,de hiába ,ha nem illünk össze.
Azóta énis csak a magányba zárkozom,idővel jobb lesz nyugi
Tipik. Lusta, unalmas, szexualisan nulla, de szereti nagyon. Kerdezo, maradj vele meg 20 evig.
De az ilyen nőknél is azert kint virit az adatlapjan, hogy izgalmas legyen a pasi, meg vicces, meg jojjon el ide-oda.
Szoges elkentete, de szereti.
Vicc.
Ez van
lenyeg te nagy okos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!