Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsalt. Hogyan bocsássam meg ezt neki?
Négy éve vagyunk együtt. Ma sírva mondta el, de az eset három hónapja történt. Egy házibuliban történt, ahol együtt mentünk, csak volt kocsit több, mint két óra, amíg én nem voltam ott, mert egy közös barátért mentem el, mert lekéste az utolsó csatlakozást, és én voltam az utolsó, aki még egy korty alkoholt sem ivott, mert tudtam róla, hogy lehet, hogy menni kell azért a barátért.
A bulit a barátnőm egy barátnőjének a párjának a haverja szervezte. A barátnőm a házigazdával feküdt le abban a több, mint kettő órában.
Amikor elmentem, akkor még csak kicsit volt becsicsicsentve, mire visszaértem tök máshogy viselkedett, mint általában, de azt hittem, hogy csak többet ivott, szédül egy picit.
A barátnőm azt mondta a megcsalásról, hogy ki akart menni a mosdóba, nem tudta, hogy hol van, a srác megmutatta, hogy hol van, aztán kifelé jövet ráhajtott, lesmárolta, taperolta, beterelte a hálószobába, aztán megtörtént, aminek nem kellett volna. A barátnőm azt mondta, hogy szólt, hogy nem szeretné, párja van, de annyira nagyon nem ellenkezett, nem tolta el a srácot, meg ilyenek, de részeg volt, vagy legalábbis nagyon furcsán érezte magát (jelentsen ez bármit is) meg a bűntudattól eltekintve élvezte a szexet. Másnap nagyon furcsán viselkedett, hányt, még este is szédült másnap, ami egyáltalán nem jellemző.
Amikor a barátnőm ezt bevallotta, akkor nagyon sírt, könyörgött, hogy bocsássam meg neki. Őszintén nem tudom, hogy mit mondjak erre. Nem akarom kidobni az éveket, szeretem őt, de nem tudom, hogy tudnék-e benne bízni. Mindenesetre őszintének tűnt, minimum abból kiindulva, hogy bevallotta, hogy élvezte.
Én a megbocsátás felé hajlok, a sok év miatt, meg amiatt, hogy nagyon szeretem.
De... Egyáltalán hogy lehet ezt megbocsátani?
#9 Amikor visszamentem, utána sokkal jobban ölelgetett, végig nagyon mellettem maradt, csendesebb volt. Amikor hazamentünk másnap, akkor nem tudott felfelé lépcsőzni, (nem volt jó a lift)konkrétan nekem kellett felvinnem az utolsó emeleten. Másnap sokat is hányt, egész nap szédült. Ő soha nem szokott ilyen rosszul lenni, nem olyan volt, mint általában másnaposan, olyankor csak fáradt, fáj a feje. Illetve egy hétig nem volt köztünk szex, meg ilyesmi utána, de menstruált is kb két nappal később, szóval betudtam annak, hogy most épp nem akarja(többnyire ilyenkor is vannak együttlétek, de azért ritkán megesik, hogy nem)
Azt nem hiszem, hogy tervezett lett volna. Akiért mentem, az a társaságból nem ismeri annyira közelről azt, akinél volt a buli, tehát biztos nem lett tőle olyan szívesség kérve, hogy terelje el a figyelmemet
Bűntudata volt egyértelmű. A többi meg szimplán a piától.
Próbáljátok meg, de szerintem ennek annyi.
A srácnak meg "véletlenül" sikerült pont azt a csajt megfektetni, akinek a barátja előretudhatóan lelépett 2 órára.
Én másfél éve próbálok megbocsátani, konkrétan most jutottam el oda, hogy megijedek magamtól, eltűnt a személyiségem, totál nem az vagyok aki voltam, és néha már az őrület és a józanész vékony határán mozgok. Konkrétan azt érzem, hogy kezdek skizofrén lenni, konkrétan érzem, hogy akármennyire szeretem a barátnőm nem megy. Félek, félek, féltem magam, mert az elme erős tud lenni, de ha megtörik...velem mi lesz, vegetálok, ki tart el egy 30 éves férfit, féltem magam, mert dolgozni kell, de az agyam csak azon jár, hogy most hol, mit, merre csinál.
Igazából elmondhatom, hogy megőrültem, beleőrültem ebbe.
Én a helyedben elengedném.
Mentegeted minden sorodba, hogy mennyire rosszul volt...., mintha attól bármi jobb lenne neked.
Egyrészt: hányinger, ha valaki addig piál, hogy nem tudja, mit csinál. Hol az önkontroll, főleg nyilvános helyen, ahol bármi történhet vele, jól bepiálva, akár el is eshet annyira, hogy komoly baja lesz. Vagy annyira eltűnnek a gátlásai, hogy bűncselekményt követhet el. Vagy szétteszi az első kannak, aki eléáll. Emlékszik mindenre, még jó is volt, akkor olyan rosszul nem lehetett. Valószínűbb, hogy azért voltak később is fizikai tünetei, mert józanodva felfogta , hogy mit tett. Remélem, nem nyúltál hozzá azóta, biztos nem gumival b..szták meg, fene tudja, mit kapott ajándékba.
Meg akarsz neki bocsátani, akkor hajrá. De ne csodálkozz, ha majd évekkel később is random bevillan, hogy vajon mi mindenre lehet rávenni kissé bepiálva, ha nem vagy a közelben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!