Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtanál a párodnak érzelmi megcsalást?
Érzelmi viszonyba keveredett a barátom. Nem feküdtek le egymással, csók sem volt.
A lány is párkapcsolatban van.
A párom ezt nem vallotta be magától.
Valaki rámírt egy kamuprofilról, hogy mi zajlott a hátam mögött, utána már elmondott mindent.
Ez mint kiderült az alatt az időszak alatt volt amikor problémáink voltak és elküldött, elköltöztem egy időre, mondván, hogy nem tudja mit akar de nem szakítottunk.
2 hónapja úgy tűnik minden megint a legnagyobb rendben van, azóta nem is beszélnek már és bizonygatja, hogy valóban közelebb került a akkor lányhoz érzelmileg de rájött engem akar.
25/N
"Mert elbizonytalanodott a kapcsolatunkat illetően.
Most már persze tudom, hogy miért."
Igen, elbizonytalanodott, nem szakitotta meg veled teljesen a kapcsolatot, hatha az a masik csaj megsem hagyna ott a palijat omiatta. Hat nem hagyta ott, ezert vissza akar kapni, ne essen ket szek kozott a pad ala. Hat en hagynam, hadd essen :D elitelem a megcsalast, de az erzelmi nekem meg jobban fajna, mint a testi. Ha a csaj szakit a baratjaval, nyilvan jelentkezni fog a te ""parodnal"". Es akkor nem fog megint elbizonytalanodni? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!