Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsájtanál a párodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtanál a párodnak érzelmi megcsalást?

Figyelt kérdés

Érzelmi viszonyba keveredett a barátom. Nem feküdtek le egymással, csók sem volt.

A lány is párkapcsolatban van.

A párom ezt nem vallotta be magától.

Valaki rámírt egy kamuprofilról, hogy mi zajlott a hátam mögött, utána már elmondott mindent.

Ez mint kiderült az alatt az időszak alatt volt amikor problémáink voltak és elküldött, elköltöztem egy időre, mondván, hogy nem tudja mit akar de nem szakítottunk.

2 hónapja úgy tűnik minden megint a legnagyobb rendben van, azóta nem is beszélnek már és bizonygatja, hogy valóban közelebb került a akkor lányhoz érzelmileg de rájött engem akar.

25/N

máj. 31. 12:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon rosszul összerakott nő vagyok, de számomra nem létezik érzelmi megcsalás...
máj. 31. 13:28
 12/14 anonim ***** válasza:
#10: fú, most őszintén, hányas IQ vagy inkább EQ kell ehhez? Tanulj a leckéből, és lépj tovább.
máj. 31. 13:28
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"Mert elbizonytalanodott a kapcsolatunkat illetően.

Most már persze tudom, hogy miért."

Igen, elbizonytalanodott, nem szakitotta meg veled teljesen a kapcsolatot, hatha az a masik csaj megsem hagyna ott a palijat omiatta. Hat nem hagyta ott, ezert vissza akar kapni, ne essen ket szek kozott a pad ala. Hat en hagynam, hadd essen :D elitelem a megcsalast, de az erzelmi nekem meg jobban fajna, mint a testi. Ha a csaj szakit a baratjaval, nyilvan jelentkezni fog a te ""parodnal"". Es akkor nem fog megint elbizonytalanodni? :)

máj. 31. 13:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Velem is hasonlót művelt az exférjem, megbocsátottam. Mint kiderült nem hagyták abba, csak óvatosabbak lettek, majd pár hónapra rá testileg is megcsalt. Ezután hónapokig játszadozott velem és a szeretőjével is. Babával nem volt vicces sajnos. Aki ilyen könnyű szerrel megteszi veled, az legközelebb is meg fogja.
máj. 31. 14:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!